Údržba kávovaru aneb Jak se starat o kávovar?

Pravidelná péče o kávovar je stejně důležitá jako servis auta. Pokud si chcete každý den vychutnat dobrou kávu, objednejte si servis kávovaru již nyní.

Servis kávovaru nepodceňujte

Věděli jste, že řádná a pravidelná péče o čistotu vašeho kávovaru výrazně prodlouží jeho životnost? Při řádném čištění zamezíte vzniku dalších závad vyplývajících z nesprávného používání přístroje. Jedině hygienicky čistý přístroj je schopen vyrobit vynikající kávu, a vy se tak budete moci na svůj kávovar spolehnout dlouhé roky.

Zjistěte podle manuálu, které části kávovaru se mají pravidelně čistit, jakým způsobem a jakými čističi. Je možné umýt jednotlivé části v myčce nádobí, nebo to výrobce nedoporučuje? I tímto je nutné se při čištění kávovaru řídit.

Pro opravy kávovarů volejte naše techniky

Pokud už váš kávovar není v záruce a nebyla mu dlouho provedena profesionální údržba a servis, je na místě začít hledat pozáruční servis kávovarů, čímž se zabývají naši specialisté. Zajišťujeme například servis kávovarů DeLonghi a opravy kávovarů Philips.

Jak probíhá servis a opravy kávovarů

Zavolejte si o servis nebo opravu vašeho kávovaru. V dohodnutý čas vyzvedneme váš kávovar v Plzni a okolí zdarma, nebo jej stačí předat našemu kurýrovi. Pravidelný servis kávovarů doporučujeme provádět každé 1 - 2 roky. Během něj naši technici vymění těsnění, seřídí jednotlivé komponenty a provedou důkladné čištění všech trysek. V případě opravy kávovaru zdarma provedeme diagnostiku a obratem vás budeme informovat o jeho stavu, včetně ceny za opravu. Záleží na vás, zda si kávovar necháte opravit, nebo vám jej v původním stavu vrátíme zpět. Kávovary zpravidla opravujeme do 3 dnů.

Přemýšlíte o nákupu nového kávovaru?

Chcete si udělat radost novým kávovarem? Podívejte se na výhodnou nabídku našich zánovních kávovarů s minimálně roční zárukou nebo vybírejte z výhodných repasovaných kávovarů.