Krabičky na jídlo s potiskem jako firemní dárek

Přemýšlíte, čím letos na Vánoce obdarovat zaměstnance? Co dát věrným zákazníkům? Jaké reklamní předměty s sebou vzít na veletrh? Vsaďte na praktické věci, které lidé skutečně používají – třeba na krabičky na jídlo.

Spousta lidí si jídlo do práce připravuje doma a nosí si ho s sebou v krabičkách. Mohou tak být flexibilnější. Uvaří si, co jim chutná, nemají problémy s dodržováním zdravé stravy či nastavené diety. Kromě toho je to také podstatně levnější. Internet je plný zdravých a rychlých receptů, jež nezaberou tolik času. A když má člověk dobře těsnící box na svačinu, může si s sebou do práce vzít skoro cokoliv.

Vyberte vhodnou krabičku

Pro svačinové boxy je důležitá zejména kvalita, respektive správné těsnění, aby si člověk mohl vzít s sebou i tekuté pokrmy, omáčky, jogurt s müsli, nebo dokonce polévku. Určitě tedy investujte do kvality z tohoto hlediska.

Dále můžete vybírat podle materiálu. Krabičky na jídlo bývají většinou plastové, ty jsou nejpraktičtější, protože jsou lehké a snadno se nerozbijí. Na druhou stranu, někteří lidé jedí z plastu neradi, a tak upřednostňují spíš skleněné či nerezové krabičky. Plast je každopádně sázkou na jistotu pro většinu lidí.

Zajímavé jsou také dělené krabičky s přepážkami, pak můžete mít oddělenou přílohu, nebo si do samostatné přihrádky dát ovoce či zeleninu.

Potisk se nejvíce hodí na víko

Logo vaší firmy nebo jiný potisk je vhodné nechat vyhotovit na víko krabičky. Pak ho bude mít člověk na očích pokaždé, když půjde jíst.

Krabičky na jídlo také pro restaurace

Obědové boxy s vlastním potiskem se hodí taktéž restauracím. Když budete zákazníkům jídlo s sebou dávat do potištěných krabiček, uděláte si skvělou reklamu. Přitom nejde o až tak drahou záležitost. Podívejte se na nabídku společnosti Elasto a vyberte si ty své svačinové boxy.