Jakým způsobem zabalit zboží tak, aby se po cestě nepoškodilo?

Moderní internetová doba zajistila přesun drtivé většiny podnikatelských subjektů do stále živějšího online světa. Přesněji řečeno se v tomto roce setkáváme s téměř padesáti tisíci e-shopy, z nichž si lze pořídit různé kategorie zboží od oblečení, elektroniky, kosmetiky, potravin, nářadí až po nepočitatelnou spoustu dalších předmětů. Jak zajistit, aby vaši zákazníci dostali svou objednávku nepoškozenou?

Není to jen o krabici

Spousta čerstvých podnikatelů nemá sebemenší tušení, jak zajistit odesílané produkty proti jejich poškození. Základem je přirozeně klasická třívrstvá, nebo o něco pevnější pětivrstvá kartonová krabice. Její rozměry by měly být na každé straně o několik centimetrů větší, než jaká je velikost prodávaného předmětu.

Ten by se však neměl uvnitř samovolně pohybovat, přičemž zde přichází na řadu jeho poctivá fixace. Rozhodně si také dávejte pozor na to, aby se nedotýkal ani jedné z vnitřních stěn krabice, protože tato místa jsou v dodávkách a skladech velmi namáhána.

Přesně z toho důvodu musíte myslet na adekvátní výplně do krabic. Mezi nejčastější metody se řadí kartonová střiž, papírová vlna, bublinková folie a pěnové polštářky. Ať už zvolíte jakoukoliv variantu, nikdy s tímto prostředkem nešetřete.

Připravte se na všechny situace

U obalového materiálu platí, že se vždy objednává s dostatečným předstihem a v potřebném množství. Jedině tímto způsobem nebudete zdržovat své podnikání a nenaštvete zákazníky přílišným čekáním. Rychlost je totiž jedním z hlavních kritérií, s nimiž je nutné počítat.

Sháníte-li obaly, výplně či další nezanedbatelné prostředky, zavítejte na stránky internetového obchodu pod odkazem box48.cz. Ten vám nabídne bezkonkurenční ceny, svižné dodání a realizaci potřeb šitých vám na míru.