Už máte diář na rok 2023?

Sice si dnes můžeme všechno zapisovat do telefonu, ale spousta lidí preferuje papírové diáře. Možná i vy si raději vše zapisujete tužkou na papír se všemi poznámkami. Pak zřejmě potřebujete diář na příští rok!

Najít si ten svůj diář, který vám bude vyhovovat, může být docela oříšek. Někteří lidé preferují diáře o velikosti A5, kdy má každý den celou svou stránku. Ty jsou fajn, pokud máte opravdu hodně povinností a potřebujete si je rozepsat po jednotlivých hodinách. Spousta lidí preferuje spíš menší diáře, které se lépe vejdou do kabelky nebo do kapsy. Jaký zvolíte vy?

Diář jako motivace

Chcete-li, můžete si vybrat dokonce diář orientovaný na něco, co máte rádi. Diáře s recepty, motivačními citáty, diář od vaší oblíbené celebrity apod. Je jen na vás, zda chcete tento sešit používat pouze pro zapisování toho, co vás čeká, nebo například i sdílení vašich myšlenek a pocitů. Občas není na škodu vypsat se na papír z toho, co vás trápí.

Plánovací kalendář jako náhrada

Komu jde spíše o to, aby si měl kam poznačit všechny návštěvy u lékaře, ten možná ocení i klasický plánovací kalendář. Pokud doma nemáte vlastní pracovnu či aspoň pracovní stůl, umístěte ho třeba do kuchyně, kde na něj každý den uvidíte.

Vyberte si diář či kalendář od české firmy

Ať už vás zajímají spíš diáře, nebo sháníte nástěnné kalendáře s pěknými fotografiemi, určitě si vyberete v sortimentu českého výrobce Helma 365. Tato firma je vyrábí s tradicí již téměř 30 let. Prostřednictvím malého e-shopu si můžete vybrat a podpořit českou firmu. Jestli sháníte větší množství kalendářů či diářů pro vaši společnost, u Helma 365 také pochodíte. Domluvit se lze i na potisku kalendářů logem vaší firmy apod. Konec roku se blíží, tak neváhejte a zařiďte tyhle záležitosti s předstihem, ať se vaše zakázka stihne čas vyřídit.