Fotovoltaika, světelné zdroje, kabely – to je jen část sortimentu společnosti Elfetex

Elektrotechnický velkoobchod Elfetex s 27 pobočkami po České republice je tady pro firmy i soukromé osoby, které shání jakýkoliv elektroinstalační materiál. A nejen ten. 20 000 skladových položek a statisíce dalších – to je nabídka na jednom místě. Centrální logistický sklad má firma v Plzni a zboží díky svému e-shopu rozesílá po celé České republice již do druhého dne.

Vše pro fotovoltaiku

Náš přístup k energiím se letos radikálně změnil. Fotovoltaika už není jen alternativou. Obnovitelné zdroje jsou dnes v podstatě jediným řešením, jak se nenechat pohltit energetickou krizí. Ať již zvažujete pořízení fotovoltaiky, nebo potřebujete servisovat či rozšiřovat své již instalované řešení, e-shop Elfetex nabízí vše pro fotovoltaiku v domácnostech, ale i pro instalaci firemních solárních elektráren. Firma má v nabídce fotovoltaické panely různých typů, konstrukce pro jejich upevňování, FV měniče, nabíjecí stanice i DC rozvaděče. Nechybí ani řídicí systémy a bateriové moduly. Samozřejmostí je i potřebná kabeláž.

Doplňte si nářadí

Nářadí pro kutily i řemeslníky – to je další sortiment Elfetex. Konec roku je ideální období na nákup nářadí a snížení daní. Zvažte, co se vám do firmy hodí, a ještě to objednejte. Různé nářadí, nejen pro elektrotechniky, je však i skvělým dárkem pro muže. Pořiďte jej blízkým pod vánoční stromek, ale i při jakékoliv jiné příležitosti.

Světla a světelné zdroje na jednom místě

Díky firmě Elfetex koupíte na jednom místě i světla a světelné zdroje. Pořiďte si elektromateriál – od žárovek, přes zářivky, LED pásky, LED trubice a LED žárovky, objímky, patice až po výbojky. Nechybí samozřejmě ani kabeláž a taktéž svítidla různého typu. Instalujte si doma i ve firmě úsporné LED svítidla, ať co nejvíce snížíte spotřebu dnes tak drahé elektrické energie.