PISALEK(AI): I vám může marketingové texty tvořit AI

Jak by se vám líbilo, kdybyste ušetřili za copywritera a vlastně i za grafika? Umělá inteligence už dospěla do takové úrovně, že vám může vytvářet marketingové texty, a dokonce i obrázky na vaše sociální sítě. Rozdíl od lidské tvorby nikdo nepozná.

Za tento významný průlom můžeme vděčit neziskové organizaci OpenAI, kterou roku 2015 založil Elon Musk spolu se Samem Altmanem. Právě tahle organizace stojí za jazykovým modelem GPT3, který produkuje texty, u nichž je opravdu obtížné rozpoznat, jestli je psal člověk, nebo umělá inteligence. Zdařilé texty přitom produkuje i v češtině. Nevěříte? Podívejte se na 1. blog psaný AI.

Jak se tohle dá využít v marketingu?

Existuje mnoho oblastí, ve kterých vám umělá inteligence může pomoct. Může za vás tvořit texty na blog, vymýšlet poutavé newslettery, navrhovat témata příspěvků na sociální sítě, dokonce i kreslit obrázky, které dáte na Instagram.

To všechno vám ušetří čas i peníze, zvýší produktivitu. AI nemá tvůrčí chvilky, tvůrčí je pořád. Nikdy není nemocná, má neomezenou pracovní dobu. Oproti člověku je asi desetkrát rychlejší.

Vypadá to, že AI může totálně změnit celý obor PR a marketingu. Nenechte si ujet vlak!

PISALEK(AI) vám pomůže

Nemáte tušení, jak sílu umělé inteligence využít ve váš prospěch? PISALEK(AI) je tady pro vás. Jedná se o revoluční systém s umělou inteligencí, který dokáže tvorbu obsahu ve vaší firmě posunout na úplně novou úroveň. Pomůže vám generovat jedinečné texty i obrázky, ať už jde o tvorbu kreativních textů, popisky produktů v e-shopu, obsah na sociální sítě nebo grafiku. Domluvte si bezplatnou konzultaci a zjistěte, jak by se AI dala využít ve vašem podnikání, kolik peněz by vám to všechno ušetřilo a jak se celý systém používá. Neváhejte, protože vaše konkurence určitě váhat nebude.