Partnerské náramky připomínají blízkou osobu

Symbolem toho, že jsme zadaní, je už odpradávna prsten. Co když ale ještě nemáte po svatbě, nebo nechcete nosit drahé prsteny, a přesto byste rádi světu dali najevo, jak moc vám na někom záleží? K tomu jsou jako dělané partnerské náramky.

Partnerské náramky nosí dva lidé. Nemusí se nutně jednat o náramky úplně stejné. Pokud jde o heterosexuální pár muže a ženy, je naopak velmi časté, že ženský náramek je jemnější a něžnější, zatímco ten mužský je vyvedený v tmavších barvách. Partnerské náramky každopádně nejsou určeny jen milostným párům. Pořizují si je také kamarádky, kamarádi nebo sourozenci.

Krásný doplněk, který má nějaký význam

Jste jing a jang? Štaflík a Špagetka? Křemílek a Vochomůrka? Romeo a Julie? Jack a Rose? Baby a Johnny? Prostě a jednoduše jste propojení? Pomocí partnerských náramků to dáte všem okolo najevo. Že patříte k sobě, nemůžete bez sebe existovat, doplňujete se a přitahujete.

Ostatně právě na tom doplňování se je založena myšlenka opačných barev nebo jiného odlišení náramků. Partnerské šperky mají prostě něco navíc. Význam, který obyčejné šperky nemají. Kromě toho vás přimějí si na partnera či partnerku (ale i kamaráda či kamarádku) častěji vzpomenout.

Populární náramky z drahých kamenů

Partnerských náramků existuje celá řada od opravdu minimalistických, například jen srdíčko na šňůrce, až po trochu výraznější. Velké oblibě se těší náramky z drahých kamenů, jako třeba howlitu a achátu, s motivem korunky. Tyto náramky mají ještě jeden význam navíc – drahé kameny totiž mají svou neměnnou působnost. Achát osvěžuje duši a howlit přináší vnitřní pohodu. Společně pak vytváří klid.

Nic vám ale nebrání si vybrat jakékoliv jiné náramky a nosit je ve stylu partnerských. Podívejte se například na populární perlové náramky: https://www.tiniana.cz/perlove-naramky/.