I ten nejšikovnější truhlář potřebuje kvalitní vybavení

Můžete být sebešikovnější, ale moderní a kvalitní vybavení rozhodně šetří čas a pomáhají k dokonalejším výsledkům. Neváhejte do nich něco investovat, peníze se vám bohatě vrátí v podobě spokojených zákazníků. Když je totiž zákazník spokojený, rád vám zaplatí odpovídající cenu a o svou zkušenost se podělí ve svém okolí.

Vybavení truhlářství se mírně liší podle toho, čemu přesně se věnujete. Chybí vám kotoučová pila – ruční? Chybí vám dřevoobráběcí stroje? Potřebujete zásobu nábytkového kování? Tohle všechno se dá pořídit na jednom místě.

Ráj truhlářů na 1500 m2

Určitě se vyplatí si jednou za čas udělat výlet do prodejny specializované pro truhláře a nakoupit vše potřebné. Naplánujte si návštěvu Klatov, právě zde totiž sídlí společnost Šimek, která má opravdu ucelený sortiment pro zpracování dřeva. Je také výhradním zástupcem několika prestižních značek, jako je německý BGU MASCHINEN vyrábějící štípací stroje na dřevo či italský MAGGI ENGINEERING dodávající dřevoobráběcí stroje.

Objevte moderní techniku

Vydat se na specializované místo má ještě jednu velkou výhodu – dostane se vám kvalifikovaných rad. Ano, pravděpodobně máte vyzkoušené, co vám vyhovuje. Jenže co když se na trhu mezitím objevila nějaká nová lepší verze? Víte, jaký kotouč – řezný je vhodný pro podélné řezání, příčné řezání, předřezávání? Odborníci s tímhle vším poradí.

Někdy je výhodnější pronájem než koupě

Přijali jste specifickou zakázku, na kterou vám chybí vybavení, ale nejste si jistí, zda byste ho nadále využili? Pak zřejmě nemá smysl si ho pořizovat. Pronajměte si ho! U společnosti Šimek je možné si truhlářské nástroje a spoustu různých strojů také pronajmout za dobré ceny. Brusky, pily, šroubováky a další truhlářské nářadí si zde půjčíte za cenu pár stovek na den.

Vybavení pro dřevozpracující průmysl dodávají již téměř 30 let. Dostanete se tedy do dobrých rukou.