Český výrobce ponožek vyrábí i ponožky na svatbu

Lidé se čím dál více zajímají o kvalitu toho, co kupují. Nejde jen o jídlo, ale také třeba o oblečení. Před nekvalitním oblečením vyrobeným někde v Asii, které se srazí či začne žmolkovat po dvou vypráních, dají přednost poctivému českému výrobku. Platí to i pro ponožky.

Jedním z českých výrobců ponožek je společnost IVEX COMPANY. Ponožky vyrábí už od roku 1992. Jedná se o ponožky na zakázku, třeba pro firmy, zájmové spolky nebo obchodní řetězce, ale i o ponožky prodávané na jejich e-shopu.

Ponožky vyráběné s láskou

Lucie a Robert. Dva manželé, kteří stojí za značkou od začátku, ponožky dodnes vyrábí v malé pletárně v Blučině u Brna. Každý jednotlivý pár zde vzniká s láskou, proto provozují i e-shop Fusky z lásky.

V tom najdete ponožky různých výšek, velmi krátké určené do tenisek, ale i nadkolenky. Některé jsou bavlněné, další z merino vlny, bambusového vlákna nebo elastanu. Kdo by si chtěl materiály prohlédnout na vlastní oči, ten se může stavit v kamenné prodejně v Blučině. Od Brna je vzdálená opravdu kousek, asi jen 8 km na jih.

Ponožky na zakázku pro každou příležitost

Český výrobce ponožek hodně často vyrábí na zakázku pro firmy, které si přejí mít ponožky s logem, sportovní kluby a další zákazníky. Stejně tak ovšem může vyrobit ponožky na míru pro vás – a to i speciální druhy. Nezaleknou se ničeho. Zkušenosti mají se svatebními ponožkami, teplými ponožkami s norským vzorem, pracovními ponožkami, bavlněnými ponožkami s volným lemem, jež neškrtí ani na silnější noze. Umí vyrobit také speciální příjemné ponožky na spaní nebo funkční ponožky na léto i zimu. Novým trendem jsou hřejivé fitness návleky na jógu nebo kolečkové brusle, také ty v nabídce najdete. IVEX COMPANY jde s dobou a vyrobí vám takové ponožky, jaké potřebujete. Stačí se s nimi spojit.