Zdravé potraviny zajímají Čechy stále více. Zkuste Zdravoslav.cz

Znát zásady zdravého stravování, ale i péče o zdraví, dnes patří k základům gramotnosti. Češi je ovládají mnohem lépe než v minulosti. Nabídnout jim i místo pro nákup zdravých potravin se rozhodla firma Zdravoslav. E-shop Zdravoslav.cz se zaměřuje na zdravé potraviny, ořechy (skořápkoviny) a semínka, na doplňky stravy, ale též na přírodní kosmetiku a ekologickou drogerii.

Snahu zdravěji se stravovat má více a více Čechů. Informace, jak na to, se na ně chrlí ze všech stran. Horší pak už jsou možnosti nákupů zdravých potravin s prověřenou kvalitou. Běžné nákupní řetězce nemají dostatečně širokou nabídku, kamenné speciálky pak bývají drahé. Právě u zdravých potravin, přírodní kosmetiky a ekodrogerie se oplatí nákupy v e-shopech, jakým je Zdravoslav.cz.

Potraviny tohoto typu jsou trvanlivé, je praktické nakoupit si je do zásoby a mít vždy po ruce vše, co potřebujeme pro naše kulinářské experimenty při zdravém vaření, či pro každodenním zdravém stavování. Rodinná firma Zdravoslav dokázala za tři a půl roku své existence vybudovat skvělý e-shop s myšlenkou nabízet zdravé a kvalitní potraviny komukoliv, kdo to se zdravou výživou myslí vážně. Ať již má chuť na ořechy, sušené ovoce, nebo hledá jiné zdravé potraviny, přírodní kosmetiku a ekologickou drogerii.

Rodinná firma Zdravoslav nabízí zdraví i skvělé zákaznické služby

Malý tým firmy Zdravoslav o šesti zaměstnancích již zvládl vyexpedovat přes 35 000 objednávek v hodnotě vyšší než 45 milionů korun. A zájem ze strany zákazníků roste. O zájmu a spokojenosti zákazníků svědčí i více než 7500 recenzí, které zákazníci poslali firmě přes tradiční recenzní kanály, jakými jsou Heureka, Zboží nebo Google.

Komunita zákazníků se zájmem o zdraví se neustále rozrůstá i díky pozitivním referencím, které spokojení zákazníci veřejně prezentují, nebo obchod doporučují svým přátelům, rodině a známým. Zdravoslav pro zákazníky neustále vylepšuje nabízený sortiment, ale nejen to. Současně zefektivňuje i veškeré procesy, které vedou ještě k rychlejšímu vyřízení objednávek a ke zvýšení spokojenosti zákazníků s nákupem. Ať již chcete nakoupit oříšky, sušené ovoce, semena, zdravé doplňky stravy, přírodní kosmetiku či ekologickou drogerii, rodinný tým Zdravoslav zvládne objednávku vyřídit k vaší naprosté spokojenosti.

Zdravoslav myslí i na ekologicky orientované zákazníky

Stále větší množství zákazníků je dnes silně ekologicky orientovaných, nebo preferuje nákupy u firem, které o ekologii dbají. Tým e-shopu Zdravoslav.cz je rovněž ecofriendly orientovaným. Pro firmu je velice důležitou orientace na šetrnost k životnímu prostředí a trvale udržitelný rozvoj. Firma chce snížit dopad svých aktivit na životní prostředí, podporovat lokální producenty i zemědělce a zvažuje implementaci ekologických balení.