Montované haly HALLTENT - rychlé a flexibilní řešení pro vaši výrobu a skladování

Hledáte kvalitní řešení pro svou výrobní nebo skladovou halu? Společnost HALLTENT vám nabízí nejmodernější a nejefektivnější řešení na trhu - montované haly přesně podle vašich potřeb a požadavků.

Kvalitní, odolné a spolehlivé haly

Naše montované haly jsou vysoce kvalitní, odolné a dlouhodobě spolehlivé. Jsou navrženy a vyrobeny s ohledem na nejnovější technologie a trendy v oboru, a přizpůsobujeme je vašim potřebám. Nabízíme různé velikosti, tvary a konfigurace , aby vaše hala byla co nejefektivnější pro vaši výrobu nebo skladování.

Díky našim výrobním technologiím jsou naše haly rychle a snadno montovatelné , což znamená, že můžete mít svou vlastní halu během několika týdnů. Tyto haly také nabízejí mnoho výhod, jako je například vysoká úspora nákladů na energii a snížení emisí CO2 .

Naše montované haly jsou vhodné pro širokou škálu aplikací, včetně výroby, skladování, logistiky a dalších průmyslových účelů. Jsou odolné proti povětrnostním vlivům a mohou být použity po celý rok.

Od projektu po realizaci

Naše společnost HALLTENT nabízí kompletní služby výroby a dodávky montovaných hal pro široké spektrum využití. Proces zahrnuje prvotní studii, projektovou dokumentaci, stavební povolení a kompletní provedení stavby. Díky tomu jsme schopni plně vyhovět potřebám zákazníků a poskytnout nejvyšší standardy kvality.

Naše nabídka zahrnuje dva typy konstrukcí podle účelu použití. Zateplené montované haly jsou vhodné jako výrobní haly, skladové haly, komerční nebo administrativní objekty. Tyto haly jsou navrženy s ohledem na budoucí provozní náklady a ekologii, což umožňuje výraznou úsporu na provozních nákladech a šetření životního prostředí.

Lehké montované haly jsou nezateplené, ale velmi flexibilní a staticky dimenzované do náročných prostředí. Tyto haly se nejčastěji používají jako skladové a modulární konstrukce umožňuje velmi rychlou montáž .

Kromě toho nabízíme také mobilní pódia a profesionální pódiové systémy , včetně zastřešení a nosných ramp pro osvětlovací a zvukovou techniku, a menší systémy určené pro výstavy - expo pavilony.

Potřebujete vlastní halu? Kontaktujte nás

Pokud hledáte spolehlivé a efektivní řešení pro vaši výrobní nebo skladovou halu, neváhejte nás kontaktovat . Společnost HALLTENT vám nabízí nejlepší možné řešení pro vaše potřeby. Více informací najdete na stránce www.halltent.cz.