FORM studio umožní vyplňovat klasické formuláře elektronicky

Život je plný formulářů. Téměř sedm stovek jich dali dohromady v KASTER software. Všechny jsou dostupné v jejich programu FORM studio určeném na vyplňování a podávání formulářů. V Česku patří k nejrozšířenějším, uživatelům šetří čas, starosti a především nervy.

Každý formulář je originál. Je jinak strukturovaný, položky se v něm častokrát jmenují odlišně. Člověk je pak zmatený a spoustu času stráví jen tím, aby se zorientoval, natož pak samotným vyplňováním. Vysvětlivky k jednotlivým políčkům pochopitelně chybí. Co kdybychom vám ovšem prozradili, že to tak vůbec být nemusí?

FORM studio unifikuje podobu formulářů

Ve FORM studiu vypadají veškeré formuláře stejně, ať už jde o přiznání k dani z příjmů , nebo třeba průvodní doklad pro vinařské produkty. Všechny mají stejné rozhraní a jsou mezi sebou propojené. Nemusíte tedy neustále dokola vyplňovat ty stejné údaje. Když se někde přepíšete, software vás upozorní, protože na základě předchozích vyplňování už tuší, jaká je vlastně správná hodnota.

Jednoduše zvládnete také podání

S vyplněným formulářem pak naložíte podle svého přání. Buď ho vytisknete a odnesete v papírové podobě, nebo podáte elektronicky. FORM studio umí elektronické podávání na různé úřady, umožňuje též odeslání prostřednictvím datové schránky. Pro všechny formuláře je postup stejný.

Formuláře máte v bezpečí uložené

Všechny vytvořené formuláře se archivují. Můžete si k nim i připojovat další soubory či připisovat poznámky. Dost toho ovšem ohlídá sám software, například si pamatuje, jak jste naposledy daný konkrétní formulář podali. Za rok tedy nebudete muset přemýšlet, jestli jste ho loni podávali online, nebo v papírové podobě.

Chytrých funkcí je ovšem ještě mnohem více. Dozvíte se o nich na webu společnosti KASTNER software, která mimo jiné vyvíjí také účetní a pokladní software pro podnikatele, neziskovky a malé firmy.