Kde pořídit šaty pro plnoštíhlé?

Šaty že jsou jen pro dámy, které do nich mají bezchybnou postavu? Jste pěkně na omylu! V dnešní době si může kdokoliv nosit úplně cokoliv, aniž by pohoršoval okolí. Kromě toho se pro každou postavu dá najít nějaký lichotivý střih.

Je pravda, že ženy s útlou postavičkou jsou v jednodušší situaci. Padne jim vícero střihů a jejich velikosti jsou dostupné snad v každém obchodě. Co se však může zdát jako nevýhoda, lze vnímat i jako přednost – při nákupu ve specializovaném obchodě budete mít šaty jedinečné!

Trendy letní maxi šaty pro plnoštíhlé

Pestrou nabídku šatů pro plnoštíhlé má e-shop Lasilueta.cz. Pokud jde o letní šaty pro plnoštíhlé , doporučují zejména maxi šaty, tedy šaty dlouhé s rozparkem. Působí velice žensky a hodně toho skryjí, takže se v nich budete cítit sebevědomě. Zároveň jsou vzdušné, a tak vám ani na letní dovolené nebude teplo. Nezapomeňte si ale do kufru sbalit také koktejlové šaty, ať se máte v čem vydat na večeři, nebo plavkové šaty. Stačí jen vybrat vhodnou barvu či vzor. Mladé ženy by se neměly bát výraznějších barev. Ženy s velikostmi XL či XXL často automaticky sahají po černé, která prý opticky zeštíhluje, ale je to velká škoda. I do vašeho šatníku patří barvy!

Plesové šaty jako pro princeznu

Zdá se vám, že všechny hezké plesové šaty se vyrábí jen ve velikostech XS jako pro panenky? Ve výše zmíněném e-shopu mají i plesové šaty pro plnoštíhlé . Seženete zde společenské šaty XL i XXL. V takových střizích, které lichotí těmto typům postavy. To znamená například s nařasením v pase, jež opticky prodlužuje a zeštíhluje postavu, nebo večerní šaty složené ze spodničky a vrchního pláště. Takové šaty lze využít nejen na ples, ale také třeba na jednání s klienty, jestliže pracujete na nějaké pozici, kde se vyžaduje formální outfit. Z barev nebudete vědět, kterou si vybrat dřív. A vezměte jed na to, že ve vašem okolí nikoho se stejnými šaty jen tak nepotkáte!