Centrální vysavač Hayden 70 umí nabídnout vysoký sací výkon

S používáním centrálních vysavačů se zcela zásadně zjednodušuje úklid větších ploch. Tito pomocníci se stávají zcela běžnou součástí moderních budov – soukromých, firemních i veřejných. Oplatí se zvažovat jejich instalaci do stávajících budov, samozřejmostí by pak měli být u novostaveb. Rozhodně se však vyplatí sáhnout po osvědčené kvalitě. Tu nabízí centrální vysavač Hayden 70 Super Vac.

Díky používání centrálních vysavačů je úklid prostor výrazně jednodušší a rovněž hygieničtější. Ocení je každý, kdo potřebuje udržovat v čistotě větší prostory. Může se jednat o rodinné domy, kancelářské prostory i jiné veřejné budovy. Centrální vysavač Hayden 70 se hodí pro udržovaní ploch do 450 m2Na rozdíl od méně kvalitních centrálních vysavačů má toto zařízení vysoký sací výkon do 705 AW se sacím podtlakem 3733 mm H2O.

Kanadské centrální vysavače Hayden mají skvělé jméno v oboru již 45 let

Za tento čas prošly obrovským technologickým vývojem a dnes nabízí skvělý poměr cena/výkon, vynikající technologický základ, optimální příslušenství a nadstandardní zákaznické služby. Na tyto vysavače vyráběné v Kanadě můžete mít až 10letou záruku na motor. Ten má navíc díky technologické vychytávce soft – start/stop životnost až o 50 % vyšší než jiné motory centrálních vysavačů. Plášť jednotky centrálního vysavače má antikorozní ochranu, takže rovněž její životnost je dlouhá.

Od používání centrálního vysavače si uživatelé slibují zjednodušení uklízecích prací. S tím je spojen požadavek na co nejméně náročnou údržbu. Při použití velkokapacitního filtračního sáčku umožňuje Hayden 70 Super Vac až roční bezúdržbový provoz.

Bezprašné vysávání

To, co současně centrální vysavač Hayden nabízí, je rovněž dokonalá HEPA filtrace. Vybrat si máte možnost hned ze dvou typů. První volbou je samočisticí oklepový HEPA filtr s nulovými provozními náklady, velkou kapacitou filtrační nádoby a se snadnou údržbou. Druhou možností je hybridní filtrační systém. Ten vydrží bez údržby obvykle jeden rok díky velké kapacitě filtračního sáčku. Údržba je pak navíc extrémně rychlá a hygienická. Oba typy filtrace vynikají vysokou účinností.