Jak ochráníte svůj domov proti zlodějům? Základem jsou bezpečnostní dveře

Postupem let nachází zloději stále více způsobů, jak proniknout do aut, rodinných domů, firem a samozřejmě i bytů. Jejich šikovnost i drzost stále rostou, což dokazují i policejní statistiky. Přesně proto si musíte vážit svého majetku a pořádně jej zabezpečit. Jak začít?

Bezpečnost především

Nejdříve je nutné uvědomit si, že klasické dveře nejsou pro zkušeného zloděje žádnou překážkou. Stačí mu pouhých několik minut a zvládne je v mžiku otevřít, a to bez hluku. Přesně proto přichází na scénu ocelové bezpečnostní dveře s potřebnými certifikacemi a technologiemi. Jejich výběr není nic jednoduchého a omyl vás může vyjít draho.

Jaké bezpečnostní dveře zaručeně zabrání zlodějům ve vstupu? Za zmínku stojí třeba bezpečnostní dveře RC2 , které sestávají z vnitřního jäcklového rámu a pláště z pozinkovaného plechu. Stejně tak disponují třemi trny a třemi závěsy. Vše je osazené ocelovým hranolem.

Individuální řešení

Mrkněte se i na bezpečnostní dveře RC3 , případně na prosklené bezpečnostní dveře RC3 . Ty mohou sestávat buď z jednoho, či dvou odolných křídel. Základem všeho je ocelová zárubeň z pozinkovaného plechu. Velkou výhodou této varianty je ochrana proti požáru, stejně jako násilnému vniknutí. Na dveřích zároveň najdete i tříbodový mechanický, elektromotorický, nebo elektromechanický zámek a samozavírač.

Při volbě ideální možnosti pro vaše konkrétní účely se hodí spolupráce s ověřenými profesionály z oboru. Mezi nejvyhledávanější hráče na tuzemském trhu patří známá společnost BB Kovo, jež se specializuje na všechny druhy dveří.

Budete si moci vybrat z pestré škály profesionálních systémů, s jejichž pomocí si dopřejete ochranu a klid. Nezáleží na tom, jestli chcete neprůstřelné, protipožární, protihlukové, či kterékoliv jiné řešení.