Úkol nový byt v Praze? Splněný v rámci nové etapy Bytů Na Vackově!

Najít správný byt pro bydlení v Praze? Dříve neřešitelný problém a několikaleté čekání, dnes řešení v rámci dnů. Doopravdy, stavební společnost Metrostav Development totiž v rámci lokality horního Žižkova započala další etapu výstavby Bytů Na Vackově, ve které uspokojí přes dvě stovky zájemců o metropolitní bydlení. Garsonka nebo vícepokojový byt? Ve čtyřech nových bytových domech si najde svůj byt jednotlivec, páry i rodiny s dětmi. Proč volit byt právě v rámci tohoto rezidenčního projektu?

Moderní bytové bydlení

Mít svůj vlastní domek daleko za hranicemi Prahy? Tento trend pomalu ustupuje, protože nikdo nechce prožít svá nejlepší léta v autě a v kolonách nebo jako řidič pro své děti. Naopak město nabízí veškeré pohodlí a všechny dostupné služby v okolí, což je příklad právě třetí městské části. V horní oblasti Žižkova se rozhodl developer pokračovat ve výstavbě, v té nynější, která probíhá podél ulice Malešická, se staví čtyři bytové domy s celkovým počtem 232 bytů o dispozičních řešeních od 1+kk po 5+kk, pořízení nového bytu na Žižkově se stěhováním v roce 2024 je tedy nadmíru snadné.

S balkonem i předzahrádkou

Každodenní dojíždění za metropoli ujídá veškerý volný čas, který mohou budoucí obyvatelé Bytů Na Vackově strávit na balkoně, na terase nebo na předzahrádce. K bytům přísluší též sklepní kóje nebo komora, kde se může uskladnit sportovní vybavení včetně kola. Proč tedy nevyjet do některého z blízkých parků? Žižkov je známý jako zelené srdce Prahy a metropoli lemuje množství cyklostezek různých náročností. V parcích se ukrývají též dětská hřiště s prolézačkami nebo sportoviště pro kolektivní sporty. Co víc si přát?

Skvělá dostupnost a perfektní služby

Jaké další benefity má samotný Žižkov? Bezesporu se pyšní perfektní dopravní dostupností a vyniká sítí městské veřejné dopravy. Od dveří bytu je to jen pár minut na metro nebo do centra města. A obchod, který zavírá už v 16 hodin? Na vesnici nebo v satelitech v okolí Prahy nic zvláštního, naštěstí to neplatí pro Žižkov, kde jsou obchody otevřené až do pozdního večera. Třetí pražská část navíc vyniká sociální a občanskou vybaveností, nechybí školy, školky ani zdravotnická zařízení.