Jak funguje půjčka se zástavou nemovitosti?

Potřebujete větší obnos peněžních prostředků? V takovém případě na scénu nastupují úvěrové produkty, přičemž současný bankovní i nebankovní trh je poměrně rozmanitý. Pokud vám však banka nevyhovuje, protože proces schvalování je zdlouhavý, obraťte se na některého nebankovní poskytovatele. Dávno jsou pryč doby, kdy se jednalo o nespolehlivé lichváře, protože i nebankovní trh je v současnosti regulován Českou národní bankou.

Vzhledem k tomu, že poskytovatel potřebuje mít nějakou záruku, pokud půjčuje vyšší částku, poskytuje takzvané půjčky se zástavou nemovitosti .

Získejte nízký úrok

V posledních několika měsících je velice diskutovaná úroková sazba, protože se šplhala stále výš a výš. Půjčka se zástavou je však způsob, jak dosáhnout dostatek peněžních prostředků s nízkou úrokovou sazbou a nízkou měsíční splátkou. Sice se ručí nemovitostí, nicméně při pravidelném splácení nemusíte mít o střechu nad hlavou strach. Pro ručení můžete použít nejen svou nemovitost, ale i nemovitost třetí osoby. Doba splácení může být až třicet let.

Půjčka vhodná i pro osoby, kterým banka úvěr neschválila

Banky jsou při schvalování přísné, kdy hlavní podmínkou je, že nesmíte mít žádný záznam v registrech. Nebankovní instituce mají však i pro takové lidi otevřené dveře. Jestliže je ve vašem hledáčku podnikatelský úvěr – zástava nemovitosti je také v takovém případě možná. Přijdete si tedy na své, ať už jste soukromá osoba, nebo podnikající.

Proces schválení je jednoduchý, přičemž peníze máte k dispozici do 48 hodin od požádání. Přesně takové výhody vám nabízí společnost Nebankovní-finance.cz. Budete nadmíru spokojení s přístupem a nabízenými možnostmi. Kladen důraz je na jednoduchost a rychlost. Všechno vyřídíte z pohodlí svého domova. Získáte až 10 milionů korun v rámci úvěru.