Chcete důvod, proč zůstat v Praze? Dáme vám ho!

Lidé v dnešní době chtějí mít to nejlepší z obou světů. Pohodlí a výhody města, ale také klid a soukromí přírody. Život v parku vám může přinést obojí a spojit to tím nejlepším způsobem. Park Klamovka se nachází jen pár minut od centra a přitom se nacházíte v krásné zeleni. Nyní tam rostou nové domy, které vám přináší jedinečnou možnost bydlení. Takto krásné a elegantní bydlení jinde v hlavním městě nenajdete.

Vilapark dodá výhled na město i do přírody

Vybírat si zde můžete hned ze dvou možností. Jednou možností je výhled na město a druhou variantou výhled do parku. Prodej nových bytů na Praze 5 se bude líbit každému, kdo hledá dotyk přírody, klid a soukromí. Stačí, abyste si vybrali to nejlepší podle svých potřeb. Vysněný domov najdete v každém případě. A ještě si každý den budete užívat ten nejkrásnější výhled.

Užijte si klid jen kousek od centra hlavního města

V Praze je důležité, abyste žili blízko centra. Právě tam se nachází největší zábava a pracovní příležitosti. Domy vypadají velmi atraktivně, elegantně a u každého bytu je krásný balkon. V blízkém okolí najdete také společenskou vybavenost, takže vám nebude nic chybět, i když budete prakticky bydlet v parku.

Tyto bytové domy nabízí:

· 117 nových bytů,

· 140 garážových stání,

· byty od 1+kk až penthouse (5+kk),

· možnost nastěhování v roce 2024.

Nádherné bydlení u zámeckého parku

V parku si můžete uspořádat piknik s rodinou, vychutnat si kávu nebo si číst dobrou knihu. Bez ohledu na to, jaký z domů a výhledů si vyberete, budete naprosto spokojeni a obklopeni přírodou. To je v Praze velmi vzácné, ale ve Vilaparku Klamovka si užijete zelených stromů, keřů a krásných chodníčků. Všichni, kdo si chtějí užít soukromí a klid v centru hlavního města, by se měli na tento projekt podívat. Jestli hledáte domov pro svou rodinu, tato adresa pro vás bude dokonalá!