Lámete si hlavu, jak nejlépe naložit s autovrakem? Máme pro vás odpověď

Na českých silnicích se prohání více než šest milionů registrovaných osobních aut. Jejich stáří však není nic k chlubení, jelikož v tomto ohledu patříme mezi nejhorší příčky v rámci Evropské unie. Přesně proto u nás neustále vzniká ohromné množství nepojízdných autovraků. Jak s nimi naložit, abyste neměli starosti a ještě si vydělali?

Není to nic složitého

Ve výsledku existuje rovnou několik různých možností, z nichž si můžete vybrat. Málokterá z nich vám však poskytne takové výhody, jako tomu je v případě profesionální likvidace aut ze strany ověřených autovrakovišť.

Těch najdete opravdu velké množství. Jednotliví poskytovatelé se mezi sebou liší nejen v šíři dostupných služeb, ale hlavně v částkách, které dávají předchozím majitelům aut. Někteří dokonce nedávají vůbec nic, takže si dávejte pečlivý pozor.

Jedině profesionálové

Zajímavý výkup vozidel provozuje například oblíbená společnost s příhodným názvem Ekologická likvidace vozidel. Ta působí v Liberci, Jablonci nad Nisou, Frýdlantu, Turnově, Mladé Boleslavi, Semilech, Hrádku nad Nisou, Tanvaldu i jejich blízkém okolí. Odtah do 100 kilometrů je přitom zcela zdarma.

Po úvodním telefonátu se dočkáte vyřízení celého procesu do 24 hodin. Daní odborníci přijedou na uvedenou adresu, odtáhnou váš vrak a vyplatí vám až 10 000 Kč. Samozřejmě závisí na celkovém technickém stavu, stáří vozidla a podobně.

Zároveň obdržíte potvrzení o ekologické likvidaci a v případě zájmu si můžete domluvit i odhlášení z registru vozidel. Díky tomu nemusíte pobíhat po úřadech a čekat v nekonečných frontách. Jak na to? Je to snadné. Zkrátka a dobře si otevřete webové stránky pod odkazy, použijte telefonní číslo vpravo nahoře a domluvte si setkání. Vše bude hotové dříve, než byste řekli švec.