Je lepší pronájem, nebo spíše koupě dodávky? Udělejte si pořádné srovnání

Spousta lidí používá ke své práci pravidelně užitkový vůz. Nejčastěji se jedná o nejrůznější řemeslníky, prodejce nábytku nebo osoby zabývající se logistikou. Pokud jezdíte každý den, pak je naprosto jasné, že se vám vyplatí spíše koupě dodávky. Co si ale počít v situaci, kdy ji potřebujete jen občas?

Půjčování se často vyplatí

Pokud pozorujete trh s novými i ojetými vozy, určitě jste zpozorovali postupné zvyšování jejich cen. V takové situaci si mnoho podnikatelů začíná pořádně rozmýšlet, zdali je pro ně taková investice přijatelná. Potřebujete převézt těžké náklady například jen jednou za měsíc? Pak je nesmysl utrácet stovky tisíc i více.

Raději si najděte spolehlivou půjčovnu, kde vám za malou úplatu půjčí vybraný vůz na předem smluvený čas. Dobrým příkladem je třeba půjčovna dodávek Ostrava , kde si budete moci zvolit jeden ze čtyř vozů.

Komplexní služby

Danou službu provozuje oblíbená půjčovna dodávek Rentner , kterou řada z vás zajisté zná. Ta si získala pozitivní ohlasy hlavně díky šíři poskytovaných služeb. Nabízí totiž až 300kilometrový nájezd v ceně, pojištění zdarma (platné na celém území Evropské unie), dálniční známku, rychlé asistenční služby v případě pohotovosti a výjezd do zahraničí bez poplatků.

Na webových stránkách půjčovna aut Ostrava si můžete v mžiku prohlédnout dostupné vozy. Dočkáte se Fiatu Ducato L3H3/L4H3, stejně jako Renaultu Master a Iveca Daily MAXI. Maximální ložná délka 4,7 metrů bohatě postačí i pro náročnější výlety.

Ceny se přitom pohybují od pouhých 840 Kč za jeden den, což je oproti konkurenci velmi nízká nabídka. Zajímá vás více? V tom případě si rozklikněte stránky pod výše vloženými odkazy a ihned se vše dozvíte. Pak si stačí jen poptat kýženou dodávku online.