Vymýšlíte dárek pro svou drahou polovičku? Přinášíme vám suprový tip

Vymýšlení dárků k nejrůznějším příležitostem je ztělesněnou noční můrou spousty lidí. Ne všichni zkrátka máme nekonečnou studnici nápadů. Svou roli v tom hraje i strach z darování nechtěného předmětu. Čím zaručeně potěšíte?

Ověřená klasika v krásném kabátku

Možná se vám daný nápad bude zdát jako banální, ale spolehněte se na originální šperk. Ačkoliv jich má vaše milá pravděpodobně spoustu, i přesto existuje prostor pro opravdovou originalitu a jedinečný nápad. Jste připravení jí představit nový nejoblíbenější kousek?

V tom případě si prohlédněte náramek strom života. Ten je vyrobený z průhledného křišťálu a elegantního stromu ve stříbrné barvě. Vše chrání kvalitní gumička o délce 19 cm, jež sedne úplně všem.

Náramek nepřichází v úvahu? Pak je na čase sáhnout po plánu B. Tím jsou náušnice s perlou. Zde přichází na scénu vaše kreativita. Pod vloženým odkazem totiž najdete rovnou několik zajímavých provedení náušnic, takže je z čeho vybírat.

Skvělým nápadem je hlavně šikovná sada sedmi různobarevných párů perlových náušnic v dárkové krabičce. Samozřejmě se jedná o pravou říční perlu, což ostatně dokazují přiložené certifikáty.

Pusťte se do výběru

Nejlepší bude, když si otevřete internetové stránky e-shopu Tiniana. V tomto specializovaném e-shopu si budete moci prohlédnout náhrdelníky, náramky, náušnice, perlové sety, prsteny, přívěsky i řetízky na stovky způsobů. A co víc, krásné kousky pořídíte již za několik stovek korun.

Ve všech případech obdržíte krásnou dárkovou krabičku i dárek zdarma. Objednáte-li nad 1 000 Kč, nemusíte platit dopravu. Pokud se před nákupem registrujete, automaticky získáte 200korunovou slevu na první objednávku. Nevíte-li si rady, poraďte se s maminkou, sestrou nebo babičkou obdarovávané osoby.