Vegetariánský catering - Chutná a zdravá alternativa pro každou akci

Hledáte vhodný a neobvyklý catering pro vaši akci? Co takhle zkusit pojmout celou akci ve zdravém a svěžím duchu? Vyzkoušejte vegetariánský catering! S vegetariánským menu lze spojit lahodnou chuť a kreativní prezentaci. Dopřejte svým hostům skvostné vegetariánské menu, které osloví i ty nejnáročnější chuťové buňky. Že nevíte co si pod tím představit? Pojďte se s námi podívat a inspirovat skladbou vegetariánské hostiny, na kterou vaši hosté jen tak nezapomenou!

Vegetariánské předkrmy

Základem každého vegetariánského cateringu jsou předkrmy spojující čerstvé ingredience s uměleckým podáním. Každý kousek je malým uměleckým dílem, který potěší nejen chuťové buňky, ale i oči.

Polévka, jako od babičky

Polévka je grunt a opravdu máte z čeho vybírat! Vegetariánské polévky s použitím tradičních receptur a výběru nejkvalitnějších surovin potěší i toho nejnáročnějšího hosta. Polévky lze navíc připravit ve studené, teplé, slané i sladké variantě.

Vegetariánská hlavní jídla

I vegetariánská hlavní jídla se mohou stát hvězdami každého menu. Od lahodných těstovin až po saláty či omáčky. S výběrem vhodné skladby hlavních jídel bude vegetariánská strava vždy synonymem pro bohatou chuť a kulinářský zážitek.

Bez masa a přesto s masem?

Kuchařské mistrovství specialistů na vegetariánský catering přináší výrobky podobné masu, které vás ohromí svou autentickou chutí a texturou. Nadchnete tak i toho největšího milovníka masa a vaši hostinu si může užít bez kompromisů na chuťovém zážitku.

Domácí limonády

Dle specialistů ze společnosti FoodART agency s.r.o. je důležité obohatit každý vegetariánský raut domácími produkty prémiové kvality. Mohou to být například domácí limonády, které jsou osvěžující a plné přírodních ingrediencí. Podávání domácích limonád příjemně osvěží každého strávníka a umocní chuťový zážitek z celého menu.

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného dodavatele pro váš vegetariánský catering, neváhejte kontaktovat odborníky ze společnosti FoodART agency s.r.o. Nebojte se experimentovat a obohaťte vaši událost pomocí unikátního kulinářského zážitku v podobě vegetariánského menu!