Pronájem spolehlivých elektrocentrál v jakékoliv situaci

Elektrocentrály jsou tu proto, když potřebujete okamžitě řešit výpadek elektrického proudu. Používají se při plánovaných odstávkách dodávek elektřiny či kulturních akcích, kde slouží jako záložní zdroj. Elektrocentrály totiž dokáží dodat elektrickou energii i bez přípojky.

Jak elektrocentrála pracuje?

Elektrocentrála funguje na principu spalování paliva, a to nejčastěji nafty nebo benzínu. Elektrickou energii tak vyrábí pomocí spalovacího motoru poháněného generátorem. Při výběru elektrocentrály bychom si měli ujasnit, k čemu ji budeme potřebovat. Podle toho se odvíjí její výkon, spotřeba, hlučnost a druh paliva. S výběrem vhodné elektrocentrály vám pomůže firma zajišťující její pronájem.

Co je dobré vědět ohledně pronájmu elektrocentrály?

Půjčovna elektrocentrál v Brně vám poskytne ucelený balíček služeb, díky němuž nebudete mít ohledně pronájmu žádné starosti. O samotnou realizaci se postará tým techniků s více jak 15letými zkušenostmi v oboru. V první fázi se zmapují požadavky klienta týkající se účelu použití, délky provozu a umístění elektrocentrály. Na základě toho je navrženo optimální technické řešení. Půjčovna elektrocentrál se postará o dopravu, instalaci a zprovoznění záložního zdroje. Stejně tak o doplňování pohonných hmot a ostrahu elektrocentrály.

Akce vyžadující tichý provoz

Tiché elektrocentrály nezatěžují okolí nadměrným hlukem z motoru, výfuku či dalších částí svého soustrojí, neboť dosahují hlučnosti max. 50 dB. Vděčí za to speciálně uzpůsobené kapotáži, pod níž se ukrývá několik vrstev tlumícího materiálu a izolační pěny. Pronájem těchto elektrocentrál je proto doporučován na filmová natáčení, festivaly a další kulturní eventy. Další výhodou tichých záložních zdrojů je osazení power boxem, jenž poskytuje nespočet variant připojení pro různé typy kabelů a koncovek.