Originální portréty mohou být památkou na celý život

Zapomeňte na tzv. fast dárky, které někde pro obdarovaného narychlo koupíte a postrádají jakýkoliv osobní dotek. Lidé dnes nestojí o hromadění zbytečností. Čím však nemůžete zklamat, jsou osobní dárky. Vymyslet takový však může být někdy oříšek. Nechte si pomoci skvělou službou, která nabízí originální obrazy a portréty na plátně, zpracované na základě osobních fotografií

Originální obrazy a portréty nabízí unikátní možnost, jak proměnit výjimečné momenty na dárek s letitou hodnotou. Ať už jde o zvěčnění radostných okamžiků novomanželů, obraz vašeho čtyřnohého přítele, nebo vtipný portrét ve stylu populárních Simpsonových. Možnosti, které umí nabídnout služba Portreto.cz, jsou prakticky nekonečné.

Svatební štěstí zvěčněné na plátně

Svatební den patří mezi ty nejvýznamnější okamžiky v našem životě. Co může být lepším způsobem, jak uchovat tyto chvíle, než přetvořit svatební fotografie na umělecká díla? Svatební fotografie na plátně představují nejen stylovou dekoraci, ale také trvalou památku na tento jedinečný den. Můžete je věnovat novomanželům, třeba dodatečně po svatbě, nebo jako předplacený dárek. Hodí se též pro partnera k výročí svatby.

Když se humor snoubí s uměním

Hledáte-li opravdu originální a zábavný dárek, portrét ve stylu Simpsonových je tou správnou volbou. Tento netradiční umělecký kousek přinese do každého domova kus popkultury a zároveň vtipným způsobem zvěční vaši rodinu či rodinu vašich blízkých a přátel. Zábava a originalita budou zaručeny!

Zachyťte osobnost vašeho domácího mazlíčka

Mazlíčci jsou nedílnou součástí našich rodin a zaslouží zvěčnit stejně jako jakýkoliv jiný člen rodiny. Portrét domácího mazlíčka na plátně je dokonalým způsobem, jak vyjádřit lásku k našim chlupatým přátelům. Nechte si vyrobit originální portrét vašeho pejska, kočky, morčátka, ale i jakéhokoliv jiného domácího mazlíka.

Ručně zpracované portréty

Každý portrét podle fotografie je zpracováván kreslířem ručně, což zaručuje jeho originalitu a jedinečnost. Kromě tradičního tisku na plátno nabízí služba Portreto.cz i možnost tisku na puzzle, pouzdra na mobil nebo převod do formátu malování podle čísel. Každý kousek je originálním dílem, které osloví všechny milovníky umění. Umí poskytnout vizuálně jedinečný dárek, ale i zábavu.