Venkovní screenové rolety nabízí moderní ochranu proti slunci

Exteriérové, tedy venkovní screenové rolety, jsou vynikající volbou pro ty, kteří hledají efektivní způsob, jak zabránit přehřívání interiéru bez ztráty přirozeného denního světla. Díky své schopnosti odrazit sluneční paprsky ještě před jejich průnikem do interiéru, screenové rolety zajišťují příjemné klima uvnitř budov. Navíc, i při zatažené roletě umožňují výhled ven, což zvyšuje komfort bydlení.

Screenové rolety na míru se přizpůsobí každému prostoru. Nabízejí širokou škálu možností, co se týče propustnosti světla a designu. Lze si vybrat látky s různou úrovní propustnosti světla, od zcela průhledných až po úplně zatemňující varianty. Díky tomu je možné rolety přizpůsobit jakémukoli prostoru a potřebám. Montáž může být provedena na fasádu, do špalety i do pergoly.

Screenové rolety se vyznačují vysokou variabilitou technických možností

Venkovní screenové rolety jsou dostupné ve variantách s bočním vedením lankem, vodící lištou nebo ZIP systémem, který zajišťuje kompletní uzavření prostoru mezi boxem, vodícími lištami a látkou. Ovládání může být manuální pomocí kliky i motorické, což zvyšuje uživatelský komfort. Zajímavou je taktéž jejich odolnost proti větru až do rychlosti 80 km/h, což potvrzuje robustnost a spolehlivost celé konstrukce.

TIP: Kvalitní venkovní screenové rolety nabízí česká společnost SUNDEX KZ TEAM s.r.o.

Proč zvolit českou kvalitu?

Výběr screenových rolet od českého výrobce SUNDEX KZ TEAM s.r.o. přináší řadu výhod. Kvalitní produkty vyrobené na míru jsou garancí dlouhé životnosti a spolehlivosti. Počáteční konzultace, zaměření i konečnou montáž provádějí zkušení odborníci. Zákazníci dostávají transparentní kalkulaci nákladů bez skrytých poplatků a samozřejmostí je profesionální servis, který zahrnuje i úklid po instalaci.

Správně zvolené žaluzie a rolety nejenže zlepšují komfort bydlení, ale také přispívají k energetické úspornosti a estetickému vzhledu budovy. Vyberte si z široké nabídky SUNDEX KZ TEAM s.r.o. a přizpůsobte stínění přesně svým potřebám a představám.