Na Webnode si web vytvoříte opravdu snadno

Mít vlastní webové stránky je dnes nutností prakticky pro každého, kdo chce podnikat nebo se nějak prezentovat. Problém je, že nechat si vytvořit dobrý web není úplně levná záležitost. Také vás to bude stát spoustu starostí a domlouvání. Nebylo by lepší si vše udělat samostatně?

Samozřejmě ne v případě, že byste se museli učit moderní webové technologie od začátku. To už ale dnes není nutné, protože tu máme služby jako Webnode.

Webnode má dlouhou tradici

Webnode.cz funguje už od roku 2008 a aktuálně má přes 40 milionů uživatelů z celého světa. Je to původem česká firma, sídlí v Brně. Díky tomu nemusíte mít strach z ovládání systému, je v češtině. Obávat se není třeba ani nezkušenosti s programováním či kódováním. Editor je velmi jednoduchý, stačí si vybrat šablonu a pak v ní jen upravit obrázky, texty a jiné prvky. Vše je minimalistické, nebudete se cítit přehlcení všemi možnostmi.

Web přitom vypadá profesionálně. Rozhodně není znát, že by byl vytvořen na Webnode. Na výběr je přes 100 velmi kvalitních šablon, tak se nemusíte bát stejného designu s vaší konkurencí. Pravděpodobnost je nízká. Všechny designy jsou samozřejmě responzivní, to znamená, že se správně zobrazují na telefonu i na počítači.

Cenové podmínky vás překvapí

Jaký má Webnode ceník? Přívětivý. Neplatíte jednorázově, uhrazujete předplatné, které stojí od 75 Kč do 417 Kč měsíčně. Záleží na tom, jaký balíček si zvolíte. Liší se velikostí prostoru na serveru, přenosem dat, možností postavení e-shopu či získání .cz domény na rok zdarma. Každý platí prostě jenom za to, co zvládne využívat.

A pozor, existuje i varianta, jak mít web na Webnode zdarma. Budete mít ale specifickou webovou adresu znějící názevVašehoWebu.webnode.cz. Také na webu bude reklamní box s textem, že stránky byly vytvořené pomocí Webnode. Nevypadá to příliš profesionálně.

Nejste si jistí, jestli do Webnode jít, nebo ne? Více vám prozradí tato Webnode recenze.