Využijte dovoz a prodej moldavských vín – nechte si chutnat!
Patříte-li mezi milovníky vína, jistě si potrpíte na kvalitě a vyvážené chuti doplněné o něco navíc, co vínu vždycky dodá ten správný říz. Nezáleží, zda máte raději polosladká vína, či jsou vám milejší sladká vína – dopřejte si kvalitu u obojího! Pokud víno nechcete jen pít, ale naopak si ho do sytosti vychutnat a dovolit svým chuťovým pohárkům okusit opravdu jen to nejlepší, využijte nabídky vína ze samotného srdce Moldávie!
Obraťte se na společnost zabývající se importem a distribucí vína, řeč je o Sollus s.r.o. Přivážená moldavská vína jsou následně distribuována nejen po celé České republice, ale i na Slovensko či Polsko a to jak do sítě obchodních řetězců, tak i prostřednictvím internetového nakupování jednotlivým uživatelům, jež milují tento výtečný nápoj.
Nejvýznamnějším dodavatelem kvalitního vína z Moldávie je především společnost Alianta-Vin, jež vlastní vinice v samotném srdci Moldavska – zemi, kde se rodí nejchutnější polosladká i sladká vína. Díky několika oceněním a řadě certifikací se společnost Alianta-Vin zařadila mezi kvalitní výrobce s vysokou prestiží a vydobyla si tak své čestné místo na slunci, můžete se přesvědčit, že je to pravda!
Nejchutnější vína za přátelské ceny
Nabídka zahrnuje jen ta nejchutnější moldavská vína, mezi kterými najdete přesně to, po čem vaše srdce touží. Chcete-li ochutnat polosladké víno, okuste odrůdové víno Cabernet typické pro svůj sytě červený odstín. Preferujete-li sladká vína, dejte přednost Kagoru Pastoral.
Kagor Pastoral – elixír života!
Dezertní sladké víno červené barvy nesoucí honosné jméno Kagor si v dřívějších dobách mohli dovolit ochutnat opravdu jen ti nejbohatší. Bylo označováno za elixír života, jehož pravidelným pitím se měl údajně prodloužit život. Podávalo se jen na těch lepších místech. Kagor je typické pro svou rubínově červenou barvu, sladkou chuť a nádech sušených švestek. Vyrábí se z přezrálých hroznů odrůdy Cabernet – Sauvignon. Aby se dosáhlo té nejvýraznější chuti, jsou hrozny této révy ponechávány na keřích delší dobu, čímž se získá i vyšší množství hroznového cukru. Moldavské víno Kagor rozhodně stojí za ochutnání! Je právem označováno za víno aristokratů.