Witkowitz Mechanica, a.s.

Pohraniční 3017/11

703 00, Ostrava - Vítkovice

  • +420 601 131 143
witkowitz-mechanica.cz

Předmět činnosti firmy Witkowitz Mechanica, a.s.

Strojírenská výroba, výroba kovových konstrukcí, strojů a zařízení, výroba strojních dílů, náhradních dílů, výroba montovaných celků.
Montáž, opravy, revize a údržba vyhrazených zdvihacích, plynových, elektrických a tlakových zařízení.
Montáž, opravy, modernizace a údržba obráběcích strojů i CNC
Montáž, opravy, modernizace a údržba strojního zařízení oceláren, válcoven a kováren, průmyslové pece
Montáž opravy a údržba potrubí a hydraulických systémů
Láhve a skladovací zásobníky kovové (svazky, kontejnery) na zemní plyn (CNG), trajlery na převoz zemního plynu (CNG), plnící stanice CNG
Kovoobrábění, svařování, zámečnictví, povrchové úpravy.
Poradenství v oblasti strojírenství a hutnictví.
Strojírenská výroba, obrábění, soustružení, vrtání, broušení, tváření, přesné frézování
Zakázková strojírenská výroba, výroba strojních dílů, součástí a zařízení. Zakázková výroba dle výkresové dokumentace. Kovoobrábění, zakázkové obrábění dílů a strojních součástí, vodorovné soustružení, klasické svislé soustružení, svislé soustružení na NC karuselech, svislé vrtání, horizontální vyvrtávání a frézování na klasických a NC strojích, hoblování, svislé obrážení, vertikální frézování, broušení rotačních ploch, výroba ozubení a ozubených kol, dělení materiálu na kotoučových a pásových pilách. Tváření plechů a profilů, lisování plechů a dílů na mechanických lisech, výkovky na pneumatických bucharech, strojní stříhání plechů. Přesné obrábění, přesné frézování a vrtání na vrtací jednotce.
Montáž celků, manipulátory, dopravníky, koksárenská zařízení
Výroba a dodávka montovaných celků, montážní práce. Manipulátory, dopravníky, výběhové úseky, koksárenská zařízení,...
Náhradní díly, svařování, navařování
Zakázková výroba náhradních dílů, vylévání ložisek olovnatou a cínovou kompozicí, obloukové svařování, svařování plamenem, měkké a tvrdé pájení, navařování pod tavidlem (pojezdová kola, válce). Náročná zámečnická výroba - náročné strojní díly a výrobky do hmotnosti 20 tun, odlévání bílých kovů - vylévání ložisek olovem, cínovou a olovnatou kompozicí. Opravy vysokotlaké hydrauliky.
Průmyslové pece
Výroba, dodávky, montáže a opravy průmyslových pecí. Rekonstruované průmyslové pece, zakázkově vyrobené průmyslové pece, ocelové konstrukce, strojní části a elektrické rozvodny pecí. Technologie na využití odpadního tepla.
Opravy hutního zařízení
Generální opravy, modernizace, opravy hutních zařízení: opravy plynových zařízní, ocelářských pecí, kontinuálního lití oceli, konvertorů, opravy, údržba pánvového hospodářství, mimopecního zpracování oceli, vakuových stanic, válcovacích tratí, úpravárenského zařízení, opravy manipuátorů, vodního hospodářství, hydraulickách dílů hutních zařízení. Tlakové zkoušky potrubních rozvodů.
Opravy a modernizace tvářecích strojů
Modernizace, servis a opravy tvářecích strojů. Opravy hydraulických lisů, mechanických lisů a tvářecích strojů, opravy hydraulických a mechanických nůžek, tvářecích a automatizovaných linek, opravy a údržba kompresorů a kompresorových stanic, válečkových tratí, dopravních linek, obslužných manipulačních prostředků, oprava hydraulických komponentů tvářecích strojů, vyhrazených tlakových a plynových zařízení, oprava přívodních potrubních rozvodů průmyslové vody a plynů, horkovodů, čerpadel a dalších průmyslových potrubních rozvodů.
Oprava obráběcích strojů
Oprava obráběcích strojů a strojního vybavení. Oprava velkých a středních obráběcích strojů - opravy vyvrtávaček, soustruhů, frézek, vrtaček a dalších obráběcích strojů. Opravy atypických strojů, tyskačů, mostových jeřábů, pálicích strojů Messer. Oprava elektrovýzbroje a elektroniky klasických a CNC obráběcích strojů, řídicích systémů strojů a pohonů, polovodičových součástek, svařovacích automatů. Oprava energetických zařízení.
Opravy jeřábů a zdvihacích zařízení
Oprava a rekonstrukce jeřábů, vyhrazených zdvihacích zařízení, modernizace jeřábů a zdvihacích zařízení, rektifikace jeřábových drah, rekonstrukce vozíků a manipulátorů, revize vyhrazených zdvihacích zařízení.
Opravy speciálních vozidel, technologických vozidel, manipulačních vozidel, motorů, převodových skříní. Výroba a opravy termočlánků. Výzkum a vývoj, inženýring.

Další informace o firmě Witkowitz Mechanica, a.s.

  • IČ : 07564813
  • DIČ : CZ07564813
  • Datum založení : 1.1.2001
  • Výrobce : ano
  • Dovozce : Ano
  • Vývozce : Ano
  • Poskytovatel služeb : Ano

Klasifikace a obory firmy Witkowitz Mechanica, a.s.

Klíčová slova

  • opravy

  • výroba

  • strojů

  • zařízení

  • dílů

  • údržba

  • obráběcích

  • modernizace

  • oprava

  • tvářecích

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10