N + N spol. s r.o.

Medkovy Kopce 26

539 01, Hlinsko

  • +420 469311957
nndrevovyroba.cz

Předmět činnosti firmy N + N spol. s r.o.

Vznik firmy N + N je datován rokem 1993. V prvopočátcích byla předmětem obchodování lesní činnost zahrnující výkup dřeva, těžební a pěstební práce.

V roce 1995 vstoupila firma do oblasti dřevozpracujícího průmyslu zakoupením a rekonstrukcí bývalého objektu JZD a zřízením provozu na pořez slabé kulatiny. Ve spolupráci s HLDS (Hradecká lesní dřevařská společnost) byla větší část produkce řeziva předmětem exportu.

Produkce řeziva se zvýšila díky rozšíření výrobních prostředků. Původní vybavení tvořila pouze hranolová pila a rozmítací pila. S ohledem na zvýšení efektivnosti výroby a možnosti nakupování různých sortimentů dřeva došlo k rozšíření strojního vybavení o rámovou pilu (katr), pásovou pilu a kapovací stanici.

Nepříznivým vývojem cen kulatiny i řeziva firma postupně přecházela na výrobu dřevěných palet a dřevěných obalů. Z nynější produkce pilnice je téměř 100 % zpracováno na výrobu palet. Nynější měsíční jednosměnná pořezová kapacita je zhruba 850 m³ řeziva.

Hlavní činností současnosti je výroba atypických dřevěných palet a obalů. Přes ruční výrobu, polohovací stoly, vzduchové pistole se firma propracovala k výrobě na automatizované paletovací lince s kapacitou 500 až 700 ks palet vyrobených za jednu směnu. V roce 2008 bylo nutné vzhledem k množství požadovaných palet zakoupit druhou paletovací linku značky DELTA, dále bylo nutné rozšířit skladovací prostory o novou halu a sušárnu. V roce 2015 bylo vyrobeno 650 000 ks atypických dřevěných palet. Našimi hlavními odběrateli jsou tuzemské firmy a zahraniční firmy především z Rakouska a Slovenska.

Firma N + N reaguje na poptávku atypických palet a obalů. Cena je vždy předmětem jednání dle rozměrů, kvality řeziva a náročnosti výroby. Orientační cena dle množství zpracovaného řeziva se pohybuje od 4 500 Kč/m³.

Obchodní politika společnosti je zaměřena na zvyšování kvality a kvantity výrobků. S ohledem na vlastní pořezovou kapacitu je pružné vyřizování zakázek a seriozní a vstřícné jednání se zákazníkem samozřejmostí.

V roce 2004 naše společnost získala certifikáty podle normy ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001. To znamená, že ve firmě byl prověřen systém managementu jakosti a systém environmentálního managementu.

I těmito certifikáty můžeme oficiálně dokumentovat naši vysoce kvalitní a ekologickou práci.

Další informace o firmě N + N spol. s r.o.

  • IČ : 49815415
  • DIČ : CZ49815415
  • Počet zaměstnanců : 50
  • Datum založení : 1.1.1993

Klíčová slova

  • dřevovýrobazpracování

  • dřevní

  • hmoty

  • řezivo