Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.

U vojenské nemocnice 1200

169 02, Praha 6

  • +420 224314222
remesla-zeman.cz

Předmět činnosti firmy Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.

Pan Antonín Zeman začal s podnikáním ve stavebnictví již v roce 1989 na základě povolení tehdejšího Národního výboru. Předmětem podnikání byla tenkrát stavební řemesla a dokončovací práce. Během následujících let se však firma Stavební řemesla – Zeman proměnila ve středně velkou prosperující stavební společnost s uceleným portfoliem stavebních prací.

V současnosti firma realizuje kromě oprav a rekonstrukcí i kompletní stavby na klíč. Má za sebou řadu zakázek státního resortu i stavby desítek rodinných domů. Aktivita společnosti není nutně
spjata jen s regionem, zakázky přijímá po celých Čechách.

Za TOP zakázku posledních let lze jistě považovat rekonstrukci armádní vily na Praze 6 určenou k užívání prezidentskému páru Václavu Klausovi s manželkou. Dvacet let také firma zajišťovala
stavební údržbu v Ústřední vojenské nemocnice v Praze 6 Střešovicích.

Seriozní doba záruky a co nejzajímavější cena pro investora jsou pevné body, které firmě otevírají cestu k dalším zakázkám. „Pokud někdo slibuje záruku na stavbu domu například 10 let, mělo by Vám být jasné, že je to nesmysl a jedná se o neseriozní slib, který firma v budoucnu nebude moci dostát.“ dodává pan Antonín Zeman.

Známkou stability je také nízká fluktuace zaměstnanců, kterých je v současné době ve firmě kolem třiceti. Ti stálí zde pracují 15 i 20 let a společně s firmou propluli obdobími, kdy bylo práce dost a kdy bylo práce méně.

Firma Stavební řemesla – Zeman s.r.o. podporuje nejrůznější společenské a sportovní akce. Dva roky byla například partnerem akce MISSIS České republiky, při které byla zvolena nejsympatičtější maminka a její ratolest. Výtěžek byl věnován na charitativní účely, především pak na provoz a chod dětských domovů v celé republice. Za zmínku stojí také to, že společnost je partnerem kliniky dětské chirurgie v Praze Motole.

Obchodní společnost Stavební řemesla – Zeman, s.r.o., vznikla v roce 1996 transformací z fyzické osoby Stavební řemesla – Zeman a podniká v oblasti stavebnictví již od roku 1990. Hlavním předmětem činnosti je kompletní stavební činnost na území České republiky.

Další informace o firmě Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.

  • IČ : 64946134
  • DIČ : CZ64946134
  • Počet zaměstnanců : 25
  • Datum založení : 1.1.1996

Klasifikace a obory firmy Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.

Klíčová slova

  • projektování

  • stavební firma

  • stavby

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10