Ing. Andrea Indráková - wellness centrum

Sokolská 153

503 52, Skřivany

  • +420 736428436
www.sauna-a-wellness.cz

Předmět činnosti firmy Ing. Andrea Indráková - wellness centrum

Jsme dynamická obchodně montážní firma s zaměřením na zušlechtěné stavební systémy na bázi extrudovaného polystyrenu, ze kterých se realizují především parní kabiny,atypické vířivky, koupelny, sprchové kouty, renovace balkonů a teras, sokly fasád při zateplení, atypické designové prvky. Na českém a slovenském trhu působíme již 15 let. Specializujeme se na oblasti wellness, wellnes vybavení, parní kabiny, sprchové kouty, koupelny, renovaci balkonů a teras a další.

Wellness
Wellness je elegantním řešením nového životního stylu – stylu 21.století. Žijete ve stresu, jste přepracovaní a unavení ? Správná wellness relaxace pomáhá s řešením těchto problémů. Nechte si vybudovat wellness na míru Vašeho domu, léčebného zařízení či wellness studia. Naučte se zdravě žít a zdravě odpočívat. Wellness znamená cítit se dobře po všech stránkách.

Parní kabiny
Blahodárný účinek parní kabiny spočívá v souladu léčivých účinků parní lázně a estetického působení interieru parní kabiny, tvořeného barevnou a designově zajímavou, keramickou nebo skleněnou mozaikou. Což naše parní kabiny nabízejí.

Parní kabiny - účinky
V prostředí parní kabiny je teplota vzduchu 43 °C a relativní vlhkost až 100%. Parní kabiny mají blahodárný vliv na uvolnění a regeneraci přetížených svalů. Parní kabiny mají blahodárné účinky i při onemocnění dýchacích cest či chrapotu a revmatických potížích. Parní kabiny podporují lepší prokrvení a čistí a oživují pokožku.

Další doplňky wellness:
Wellness doplňky - Atypické koupelny – tvary
Toužíte po koupelně Vašich snů? Pak jsou tu atypické koupelny wedi, to je největší požitek z koupání. Materiály od firmy Wedi GmbH jsou zárukou nejvyšší kvality. Vytvoříme jednotný styl atypické koupely od sprchového koutu až po koupelnový nábytek. V realizaci atypické koupelny Vám poradíme a nabídneme řešení, které Vám plánování Vaší atypické koupelny usnadní.

Wellness doplňky - Atypické sprchové kouty
V naší nabídce jsou typové i atypické sprchové kouty. Atypické sprchové kouty jsou tvořeny systémovými deskami wedi. Atypické sprchové kouty dodáváme speciálními bezbariérovými vaničkami se zafrézovanou gulou. Povrch typových i atypických sprchových koutů je ideální pod keramické obklady a mozaiku. Využijte možnosti realizace atypických sprchových koutů, která Vám díky individuálnímu přístupu Vaše požadavky naplní.

Wellness doplňky - Obklady van
Realizujeme také obklady van a to i obklady van atypických rozměrů. Nabízíme předzhotovené desky od německé firmy Wedi GmbH –desky nejvyšší kvality s nastavitelnými nožičkami pro vytvoření korpusu k libovolnému tvaru vany. Povrch je ideální pod keramické obklady a mozaiku. Ani obklady atypických van pro nás nejsou žádným problémem.

Další informace o firmě Ing. Andrea Indráková - wellness centrum

  • IČ : 40648427
  • DIČ : CZ6751170349
  • Datum založení : 1.1.1992

Klíčová slova

  • pobyt

  • relax

  • relaxace

  • welness

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10