AUTO RUDNÁ s.r.o.

Plzenská 100

252 19, Chráštany

  • +420 602308608
www.autorudna.cz

Předmět činnosti firmy AUTO RUDNÁ s.r.o.

Naše autocentrum s autobazarem je rodinná firma, kterou najdete v Rudné u Prahy, jen kousek od hlavního města Prahy směrem na Plzeň. Jsme tým profesionálů, kteří pro vás již od roku 1990 dováží ojetá a zánovní auta ze Švýcarska. Naším cílem je nabízet kompletní služby, které neustále rozšiřujeme a zlepšujeme.

Pomůžeme s výběrem ojetého nebo zánovního auta i vyřízením formalit

Pokud máte zájem o ojetý vůz ze Švýcarska, podívejte se na naši aktuální nabídku, nebo se u nás zastavte a nechte si poradit od některého ze zkušených specialistů. Svůj vůz můžete pořídit za hotové, ale také je možné využít našeho výhodného financování formou úvěru, nebo leasingu. Během zpracování úvěrové či leasingové smlouvy si s výbornou kávou vychutnáte posezení v přátelské atmosféře.Dále vám na místě můžeme zajistit povinné ručení a havarijní pojištění vašeho nového plechového miláčka. Snadno a rychle vám můžeme zajistit také STK včetně emisí a nebo i kompletní přihlášení vozidla do provozu pro Českou republiku.

Smart znamená chytrý

Jako jedni z mála prodejců se specializujeme také na vozy Smart. Smysl pro detail a životní styl, který tato úsporná a lehce ovladatelná auta nabízejí, nás zkrátka učaroval. V našem Smart centru pořídíte tento obratný a ekonomický vůz do města za nejvýhodnější cenu v České republice.

Zajistíme také veškeré náhradní díly a příslušenství. Díky věrným a spokojeným zákazníkům se můžeme pochlubit největším prodejem vozů Smart v České republice. Vozy Smart nejen prodáváme, ale také servisujeme. V současné době se staráme o více než 500 námi prodaných vozů této značky.

Vykoupíme vaše auto za nejvýhodnější cenu

Pokud prodáváte své vozidlo, jeďte rovnou k nám. Auto od vás vykoupíme za nejlepší možnou cenu, nebo vám nabídneme jeho výhodný komisní prodej.

Seznamte se s našimi dalšími službami

Naše firma se také zabývá dalšími činnostmi spojenými s automobily. Například prodejem obytných přívěsů i obytných aut. Můžete si u nás také nechat provést profesionální ruční mytí interiéru i exteriéru vašeho vozu. Umytá auta od nás odjíždí naleštěná a provoněná, téměř jako nová.

Vytáhneme vás z bryndy

Máte poruchu nebo nabourané auto? Nevadí. I pro tyto situace máme své řešení. Všem našim zákazníkům nabízíme možnost využití naší odtahové služby, která vás vytáhne z průšvihu.

Další informace o firmě AUTO RUDNÁ s.r.o.

  • IČ : 27406971
  • DIČ : CZ27406971
  • Počet zaměstnanců : 5
  • Datum založení : 1.1.2005

Klasifikace a obory firmy AUTO RUDNÁ s.r.o.

Klíčová slova

  • půjčovna dodávek

  • půjčovna mikrobusů

  • automobily

  • prodej vozů

  • auto rudná

  • auto

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10