Václav Absolon- výkup kovů Brno

Minská 113

616 00, Brno-Žabovřesky

  • +420 606490407
www.vykup-kovu-brno.cz

Předmět činnosti firmy Václav Absolon- výkup kovů Brno

Jsme výkupna kovů s tradicí od roku 1999.

Výkupna kovů Brno je firma zaměřená na výkup kovů jakéhokoli druhu. Zabýváme se výkupem, zpracováním a tříděním kovového odpadu bez ohledu na typ sloučeniny, ze které je kovový odpad vyroben. Výkup kovů Brno odkupuje všechny typy kovu a kovového šrotu včetně sloučenin železa a barevných kovů, jako je hliník, měď, mosaz, ocelové konstrukce, zinek, bronz a další. Vykupujeme spotřebiče z kovu, železné průmyslové stroje, kovový odpad, železné tyče a trubky, automobilové díly apod.

Sběrna kovů v Brně přijímá také běžný domácí kovový odpad, jako jsou například plechovky, konzervy či domácí kovové spotřebiče. Brněnská výkupna kovů odkupuje také větší kovové prvky, jako např. radiátory, čerpadla, kovové konstrukce, železné nosníky apod. Kovový odpad je v naší brněnské provozovně tříděn a jednotlivé druhy kovů jsou následně odváženy k novému zpracování.

Sběrna kovového odpadu Brno přispívá ke zlepšování ekologických podmínek, neboť kovošrot třídí a posléze odesílá k dalšímu zpracování. Kovy při recyklaci neztrácejí žádnou ze svých unikátních vlastností, proto kovový odpad bez problémů slouží jako druhotný zdroj surovin. Zpracováním kovových odpadů dochází ke značnému šetření energie a životního prostředí. Vzhledem k celosvětové, neustále rostoucí poptávce po kovových materiálech nabývá recyklace železa na stále větším významu.

Výkupna kovů Brno podporuje lepší životní prostředí také v tom směru, že sbírá a třídí kovový odpad, který by mohl skončit bez dalšího využití použitého materiálu na skládkách, či v horším případě v přírodě, kde by mohl způsobit poškození životního prostředí na mnoho let do budoucna. Výkup kovů v Brně tedy poskytuje úspory jak z hlediska energetického, tak ekologického.

Recyklace kovů má velký význam také z hlediska ekonomického, neboť díky ní dochází k obrovské úspoře finančních prostředků. Domácnosti mohou ušetřit nemalé částky peněz odvozem kovového odpadu do výkupny kovů, jako jsou pračky, myčky, sporáky a další železné spotřebiče. Cena odkupovaného kovošrotu je určena podle ceníku. Pro její stanovení je rozhodující hmotnost dodaného kovového odpadu a typ sloučeniny, z něhož je kovošrot vyroben.

Výkupna kovů Brno přijímá kovový odpad vyrobený z těchto materiálů: železo, měď, hliník, chrom, bronz, ocel, mosaz, nerez, zinek, olovo, další slitiny barevných i nebarevných kovů.

Další informace o firmě Václav Absolon- výkup kovů Brno

  • IČ : 68651147
  • DIČ : CZ6309202548
  • Počet zaměstnanců : 5
  • Datum založení : 1.1.1992

Klasifikace a obory firmy Václav Absolon- výkup kovů Brno

Klíčová slova

  • absolon

  • kovy

  • výkup

  • výkup kovů

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10