ČP - STAV s. r. o.

Ječná 547/15

120 00, Praha 2

  • +420 775 902 690
www.cpstav.cz

Předmět činnosti firmy ČP - STAV s. r. o.

Základové desky a jejich realizaci zahrnula firma ČP-STAV s.r.o. do své specializace již na počátku roku 2010. Díky mnohaleté praxi a stovkám úspěšně zrealizovaných konstrukcí těchto důležitých základů pro rodinné domy, zaměřené zejména na dřevostavby či stále více populární domy montované, můžeme s čistým svědomím prohlásit, že v této oblasti stavebních prací jsme opravdoví profesionálové.

Zvolením si naší firmy pro plánovaný projekt nemůžete tedy dosáhnout ničeho menšího než maximálně kvalitních služeb přímo na míru dle Vašich představ a to bez kompromisů. Víme totiž, že kvalitně odvedené práce na konstrukci základní desky dokáží ovlivnit celou zbývající stavbu. Je již od pradávna předáváno z generaci na generaci, že kdo chce stavět, musí mít pevné a kvalitní základy, že bez špičkových základů nelze stavět střechu, dosáhnout vrcholu, dostat se k vysněným cílům. Ačkoli se tyto fráze používají spíše jako metafora, v přesném významu na pravdě nikterak neztrácejí.

Početná skupina kvalitně zrealizovaných projektů nás v tom v minulosti jen utvrdila a dnes je skálopevně jasné, že základová deska v hodnotě statisíců může ochránit životnost domu za miliony. Plánujete postavit dům, v kterém budete žít? V kterém prožijete život či jeho značnou část? Kde vyrostou vaše děti? Kde vytvoříte domov? Ať už jsou Vaše vize a plány jakékoliv, my jim dáme

EMAIL: capek@cpstav.cz

Další informace o firmě ČP - STAV s. r. o.

  • IČ : 24221350

Klíčová slova

  • dřevostavby

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10