Renove Cars s.r.o.

Koněvova 2660/141

130 00, Praha 3

  • +420 776 602 990
www.secacz.cz

Předmět činnosti firmy Renove Cars s.r.o.

Historie
Historie firmy Renove Cars má své kořeny od roku 2003, kdy jednatel Vladimír Poláček jako jediný z České republiky, absolvoval velmi náročné půlroční školení pro opravy karosérií vozidel, té doby novou technologií bez poškození laku metodou P.D.R. (Paintless Dent Removal) v zahraničí, s osmihodinovou denní výukou. Hned poté začal Vladimír Poláček – (Renove Cars) podnikat ve Velké Lečici, v malé garáži svého otce. Při založení živnosti byl Vladimír Poláček první českou firmou v České republice zabývající se opravami technologií PDR. Díky své píli a zručnosti se brzy stal velmi žádanou osobou nejen v ČR, ale také v ostatních Evropských státech. Metoda PDR zapůsobila, jak na mnoho servisů tak i na pojišťovny ohromným způsobem. V ten moment se strhla vlna prezentací, aby se mohli dnes už naši partneři přesvědčit o tom, zdali je opravdu možné deformaci vyrovnat za studena metodou PDR. Díky nesrovnatelně nižším nákladům na opravu než tomu bylo u konvenčních oprav karoserií, našla tato metoda na českém trhu rychlé uplatnění a naše původně menší společnost díky své prvotřídní práci se rychle rozrůstala. Postupem času se tedy z rodinné dílny se sídlem ve Velké Lečici stala společnost čítající několik zaměstnanců se silným zázemím a společnost, která si za dobu své působnosti vytvořila to nejlepší jméno ve svém oboru. V roce 2010, kdy Prahu postihlo silné krupobití, začal Vladimír Poláček působit v prostoru bývalého IMPEX CARU na Pankráci v Praze, kde setrval téměř 1 rok. V roce 2011 Vladimír Poláček, zakládá společnost Renove Cars s.r.o., jehož název si držel v paměti již od založení své živnosti. Na konci roku 2011 se firma Renove Cars s.r.o. přesídlila do prostoru ve Všenorech u Prahy, kde se za čas ukázalo, že vzhledem k neustálému nárůstu počtu zákazníků potřebuje firma větší prostor s lepší dostupností. Počátkem roku 2012 firma konečně nachází vhodný prostor a to ve Vestci u Prahy, kde též zakládá i své nové sídlo.

Současnost
Specializujeme se na opravy karosérií vozidel technologií PDR a vzhledem k poptávce a ucelení komplexnosti služeb nyní nabízíme i služby v oblasti péči o vozidlo a detailingu. V současné době máme své hlavní sídlo ve Vestci u Prahy, kde jsme vybudovali příjemné zázemí jak pro naši práci, tak i pohodlné prostředí pro naše zákazníky, které je nejdostupnější především zákazníkům z Prahy a Středočeského kraje. Našim zákazníkům z okresu Příbram je nejdostupnější naše pobočka v obci Svaté Pole u Dobříše. Aktuálně jsme samozřejmě dostupní i v ostatních lokalitách České republiky a to skrze naše obchodní partnery. Děláme vše pro to, abychom vždy zůstali špičkami v oboru a měli velký náskok před konkurencí. Vyvíjíme proto vlastní speciální nářadí, pomůcky a další technické vybavení s vylepšenými vlastnostmi. Zlepšujeme naše technologické pracovní postupy, které nám pomáhají zkracovat dobu opravy na minimum a zároveň zachovat tu nejvyšší kvalitu se 100% zárukou.

Budoucnost
Našim stávajícím i budoucím zákazníkům chceme i nadále zaručit 100% kvalitu a dostupnost našich služeb po celé ČR a proto budeme stále rozšiřovat naši partnerskou síť a vytvářet nové pobočky. Stále budeme vymýšlet nové technologické postupy a nástroje, které nám vždy pomohli a pomohou udržet náskok před ostatními. Chceme i nadále vytvářet nové pracovní příležitosti a předávat tak řemeslo dalším generacím. Chceme aby firma Renove Cars s.r.o. i nadále určovala tempo a směr opravcům technologií PDR aby nedocházelo k zostudování této metody a aby jméno firmy nikdy nevyhaslo stejně tak, jako kvalita a poctivost našich služeb.

Další informace o firmě Renove Cars s.r.o.

  • IČ : 24843342

Klíčová slova

  • cars

  • karosérie

  • oprava karosérií

  • renove

  • renovecars

  • servis

  • vestec

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10