HB ALARM spol. s r.o.

Freyova 1/12

190 00, Praha 9 – Vysočany

  • +420 777 772 253
www.hbalarm.cz

Předmět činnosti firmy HB ALARM spol. s r.o.

HISTORIE FIRMY
Firma HB ALARM, spol. s r.o. působí na českém trhu již od r. 1990. Název společnosti vznikl z prvních písmen zakladatelů, Ing. Milana Hádka a Jiřího Bauera. Původně byla firma zaměřená pouze na zabezpečovací systémy, ale časem se specializace rozšířila i na požární, kamerové, přístupové a jiné technické systémy k ochraně majetku a osob většiny renomovaných výrobců. Centrála firmy se nachází v Praze, pobočku má v Liberci. Působí po celém území České Republiky.

CO NABÍZÍME
Nabízíme poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Na základě mnohaletých zkušeností nabízí naše firma řešení nejen bezpečnostních systémů komplexním způsobem. Tento druh instalace má nesporné výhody proti systému zadávání jednotlivých částí různým firmám. Tyto výhody se projevují při návrhu systému, při projektování, vlastní instalaci i při záručním a pozáručním servisu. Podstatně se tak zjednoduší všechny činnosti spojené s realizací, podpisem smlouvy až po přejímku.



CO JE NAŠIM CÍLEM
Cílem společnosti HB Alarm je spokojenost, proto se snažíme u každého zákazníka o individuální přístup ať už při poradenství nebo při návrhu systému. Dbáme na diskrétnost, spolehlivost a jistotu.

Další informace o firmě HB ALARM spol. s r.o.

  • IČ : 48536644

Klíčová slova

  • alrmy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10