Žaluzie Janíček

Studentská 3278

276 01, MĚLNÍK 1

  • +420 603 478 497
www.zaluzie-janicek.cz

Předmět činnosti firmy Žaluzie Janíček

Podlahy a žaluzie v Mělníku a okolí
Přinášíme domovům eleganci, pohodlí a bezpečnost. Naše firma, Žaluzie Janíček, působí na trhu stínící techniky a pokládky plovoucích podlah už hezkou řádku let. Dlouholetá praxe nám přinesla ještě víc zručnosti a umu poradit si s každou situací.

Ani přes své zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, nezapomínáme na principy, které stály u našeho zrodu. Poctivá práce s důrazem na každý detail, férové jednání s klientem a neustále vzdělávání se v oboru jsou zásady, ze kterých neslevujeme. Nikdy.

Bedlivě sledujeme novinky sortimentu, ale i moderní technologické postupy a vychytávky. Díky tomu můžeme svým klientům nabízet moderní a hlavně bezproblémové a funkční řešení interiéru i exteriéru. Každý projekt je pro nás výzvou. Vždy pro své zákazníky chceme jen to nejlepší. Že něco nejde, v našem slovníku nemáme. Všechno jde, když se chce. A my chceme, protože nás naše práce baví.

Kromě širokého sortimentu žaluzií, rolet, markýz, plovoucích podlah, sítí proti hmyzu a doplňků pro plastová okna, nabízíme i bezplatné poradenství a cenovou kalkulaci. Naši šikovní řemeslníci pokládají podlahy a montují stínící techniku v průběhu realizace novostavby, během rekonstrukcí bytů a domů, ale i jako doplňkovou práci k zútulnění bydlení. Následný servis je pro nás samozřejmostí.

Jste z Mělníku a okolí? Chcete vyměnit závěsy za žaluzie? Dopřát si skutečné soukromí stáhnutím venkovních rolet? Potřebujete pohodlnou plovoucí podlahu? Kontaktujte nás. O vše už se postaráme.

Další informace o firmě Žaluzie Janíček

  • IČ : 45895244
  • DIČ : CZ5510091796

Klíčová slova

  • podlahy

  • rolety

  • žaluzie

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10