MIPA-FASÁDY PROSTĚJOV.CZ

Kukov 564/11

798 02, MOSTKOVICE

  • +420 777 578 199
www.fasadyprostejov.cz

Předmět činnosti firmy MIPA-FASÁDY PROSTĚJOV.CZ

Naše firma funguje na trhu v oblasti zateplení fasád domů a jejich finální úpravy již od ledna roku 2007. Našim zákazníkum nabízíme zboží pro zateplení a finální úpravu fasád v kvalitě ISO od výrobců Mipa, Styrotrade, Likov a dalších. Fasády Musil Prostějov nabízí a dodává veškeré materiály potřebné k zateplení fasády domů, nebo k finální úpravě fasády. Především se jedná o fasádní barvy, fasádní strukturální omítky a mozaiky. Fasády Musil Prostějov po vlastním zaměření stavby, či dodání podkladů o stavbě klientem, zpracuje klientovi kompletní cenovou nabídku. Pokud budete klient s cenovou nabídkou spokojen a uhradí zálohu, bude mu zboží dodáno na jím uvedenou adresu. Doprava bývá zpravidla zdarma.

Penetrace, fasádní barvy a stukturální omítky od Fasády Musil Prostějov jsou tónovány v našem vlastním tónovacím centru dle vzorkovníků. Taktéž mozaiky (marmolity) jsou připravovány dle vzorkovníku nebo dle Vámi navržené receptury a to na počkání, případně do druhého pracovního dne.

Pro vzorkovník “Mipa Opera„ obsahující 180 odstínů máme k dispozici vzorky na tabulkách formátu A5. V tomto případě můžete pohodlně sladit dva až tři odstíny fasádní barvy nebo strukturální omítky, pro Vaši stavbu. V minulém roce Fasády Musil Prostějov rozšířil své služby o půjčování a stavbu rámového lešení. Přednost a výhodnou cenu za tyto služby mají Ti zákazníci, kteří od nás odeberou materiál pro svoji stavbu. Fasády Musil Prostějov cílí svoji činnost v prvé řadě na koncového zákazníka, čímž nedochází k dalšímu navyšování ceny za dodávané materiály a související služby.

Pro realizaci Vaší fasády můžete použít Vámi vybrané firmy, nebo po dohodě s námi, Vám kvalitní realizační firmu doporučíme. V sekci “Fotogalerie“ si Vám dovolujeme představit ukázky staveb, kde jsme se podíleli dodávkou materiálu nebo doporučili realizační firmu. Totéž platí i o fotogalerii v sekci “Lešení“.

Další informace o firmě MIPA-FASÁDY PROSTĚJOV.CZ

  • IČ : 49148338
  • DIČ : CZ5608162494

Klíčová slova

  • fasádní práce

  • fasády

  • nátěry

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10