RYZÝ MARTIN - MALÍŘSKÉ A NATĚRAČSKÉ PRÁCE

Nádražní 239/21

693 01, HUSTOPEČE U BRNA

  • +420 723 484 502
www.ryzyservis.eu

Předmět činnosti firmy RYZÝ MARTIN - MALÍŘSKÉ A NATĚRAČSKÉ PRÁCE

Dobrý den,

jmenuji se Martin Ryzý a chtěl bych Vás seznámit s firmou Ryzý servis a její filozofií, která se utváří několik let. Ta spočívá v tom, pomoci každému klientovi realizovat interiér nebo exteriér podle jeho představ, kvalitě a čistotě.

Firma Ryzý servis byla založena na jaře roku 2006 a činnost byla zahájena v létě téhož roku. Provádím široké spektrum malířských a natěračských prací. Dále provádím výškové práce pomocí horolezecké techniky a telekomunikační práce. Nabízím také možnost autodopravy, přepravy zboží (ČR i EU) dodávkou s nosností do 1,3 t.

Jak probíhá spolupráce? Na Vaše zavolání přijedu, prokonzultujeme objednávku a zpracuji cenový návrh (vytvořím cenovou kalkulaci). Tímto nezávazně získáte přehled o ceně. Budete-li spokojeni, dohodneme vhodný termín realizace. Realizuji malé i větší zakázky.

Malířství
Nabízím veškeré služby v oboru malířství - malba na bílo, barevná malba míchaná nebo dle vzorníku, penetrace, odstranění starých maleb a tapet, stěrkování apod. V maximální možné míře uspokojíme i ty nejnáročnější požadavky při dodržení vysoké kvality a dle předem dohodnutého termínu.

Natěračství
Realizuji veškeré natěračské práce: nátěry dřevěných i kovových dveří, zárubní, oken, zábradlí, pergol, plotů, rýn, svodů, plechových střech, nátěry fasád včetně penetrace, odstraňování starých nátěrů.

Výškové práce
Nabízím výškové práce pomocí horolezecké techniky jako je např.: čištění okapů, veškeré nátěry střech, okapů a rýn, nátěry fasády, telekomunikační práce, montáž výložníků apod.

Další informace o firmě RYZÝ MARTIN - MALÍŘSKÉ A NATĚRAČSKÉ PRÁCE

  • IČ : 71912959
  • DIČ : CZ7608164080

Klasifikace a obory firmy RYZÝ MARTIN - MALÍŘSKÉ A NATĚRAČSKÉ PRÁCE

Klíčová slova

  • malíř

  • malířské práce

  • natěračské práce

  • výškové práce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10