STAVEBNÍ PRÁCE JANEČEK

Rozstání 159

463 43, ČESKÝ DUB

  • +420 732 984 323
www.leosjanecek.cz
Logo STAVEBNÍ PRÁCE JANEČEKDoporučujeme

Předmět činnosti firmy STAVEBNÍ PRÁCE JANEČEK

Naše společnost Leoš Janeček se specializuje na činnosti: Zedníci, Sádrokartonáři. Zateplení, Výměna oken, výměna dveří, základová deska, výstavba rodinných domů, realizace základové desky. Realizujeme středně velké práce od minimální hodnoty 50 000 Kč.

Naše stavební firma se zaměřuje především na Stavby rodinných domů, zateplování fasád, veškeré sádrokartonové práce, omítky a dlažby, obklady koupelen, stavby a opravy komínů a další zednické práce.

Veškeré zakázky provádíme nejen v okolí Světlé pod Ještědem, ale také v Jablonci nad Nisou, Liberci, Turnově, Semilech, Jičíně, i v Mladé Boleslavi. V těchto městech jsme úspěšně realizovali již řadu zakázek.


Zateplování fasád
Jsme specialisté na zateplení fasád. Hlavním důvodem zateplení fasád je úspora pro rodinné a bytové domy. Zateplením fasád ušetříte ročně nemalé finanční částky, proto je důležité provést zateplení kvalitně s kvalitními materiály. Zateplení fasády má kladný vliv na celou stavbu, také se značně prodlouží životnost Vašeho domu a v neposlední řadě Vám zateplení fasád zhodnotí tržní cenu domu. To vše Vám můžeme po mnohaletých zkušenostech zaručit. Prioritou je pro nás vždy spokojený zákazník, proto od nás vždy dostanete kompletní servis.


Rodinné domy na klíč
Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu pro stavbu Vašeho rodinného domu na klíč, jste na správném místě. Dbáme na individuální přístup ke klientovi a naším cílem je maximální spokojenost s výsledným projektem.
Rodinný dům je domov na celý život, proto je důležitá důvěra mezi námi a klientem, kterou Vám můžeme zaručit. Garantujeme profesionální služby od projektu rodinného domu až po dokončovací stavební práce.

Naše mnohaleté zkušenosti se stavbou rodinných domů zaručují kvalitu použitého materiálu a stavebních prací.
Veškeré zakázky na rodinné domy provádíme nejen v okolí Světlé pod Ještědem, ale také v Jablonci nad Nisou, Liberci, Turnově, Semilech, Jičíně, i v Mladé Boleslavi. V těchto městech jsme úspěšně realizovali již řadu zakázek.



Zednické práce
Nabízíme profesionální zednické práce kvalifikovanými a zkušenými řemeslníky. Zaměřujeme se především na rekonstrukce domů a bytů.
Zákazníkovi rádi poradíme a pomůžeme s výběrem nejvhodnějšího řešení, případně zajistíme i projekční práce. Provádíme veškeré stavební práce, opravy a rekonstrukce v oblasti bytové výstavby – bytové domy, rodinné domy, byty, bytová jádra a koupelny.
Realizujeme také zakázky na klíč.

Další informace o firmě STAVEBNÍ PRÁCE JANEČEK

  • IČ : 42466857

Klasifikace a obory firmy STAVEBNÍ PRÁCE JANEČEK

Klíčová slova

  • stavební práce

  • stavby

  • stavebnictví

  • stavba domů

  • stavební firma