HB stavby s.r.o.

Kyslíková 1984/4

143 00, Praha 12

  • +420 603 262 709
www.hbstavby.com

Předmět činnosti firmy HB stavby s.r.o.

Chcete postavit vlastní rodinný dům a bez zbytečného otálení tak split svůj sen. Naše společnost již postavila nemálo rodinných domů dřevostaveb po celé české republice. Mít svůj rodinný dům podle představ je věc, která se již dnes dá snadno uskutečnit. Nežijte svůj život zavřeni mezi zdmi bytu, pořiďte si dřevostavbu na klíč, mi víme jak ...

Chcete split svůj sen o vlastním bydlení za rozumnou cenu. Mít vlastní rodinný dům je snem snad každého z nás. Naše společnost vám zajistí kompletní realizaci rodinného domu od projektové dokumentace po konečnou realizaci vašeho domu.

Je pro nás sanozřejmostí realizovat dílo v kvalitě odpovídající potřebám invetora a splňující požadavky patřičných norem, předpisů i požadavků moderního bydlení. I vy máte možnost využít našich služeb a stát se našími spokojenými zákazníky. Pokud máte o naše služby zájem, projděte si naši nabídku typových rodinných domů a vyberte si to nejlepší řešení dle vašich potřeb.

Naše společnost se tedy postará o vše a vy jen můžete v pohodlí vyčkávat až do předání hotové stavby a závěrečné koloudace.

Další informace o firmě HB stavby s.r.o.

  • IČ : 28244931
  • DIČ : CZ28244931

Klíčová slova

  • stavební firma

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10