Ivana Zecková- stáj Řehlovice

Řehlovice 147

403 13, Řehlovice

Logo Ivana Zecková- stáj ŘehloviceDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Ivana Zecková- stáj Řehlovice

Jmenuji se Ivana Zecková (rozená-Janovská), narodila jsem se 22.4.1986 ve vesničce Velké Březno a vystudovala jsem Střední odbornou školu zemědělskou v Děčíně - Libverda.
Už od malička jsem se zajímala o koně. První zkušenosti s koňmi jsem měla ve 12-ti letech, když jsem docházela ke koni jménem Ondřej ve Velkém Březně. Ve svých 14-ti letech jsem dostala prvního poníka Aprilku. Později jsem si jako společníka k Aprilce pořídila hříbátko. Byl jím 14-ti měsíční kříženec A 1/1 s arabem, jménem Deris. Samozřejmě jsem v tomto věku neměla dostatek zkušeností, proto jsem se snažila získávat informace a rady od zkušených lidí od koní, z mého blízkého okolí. V té době jsem už věděla, že se koním budu věnovat stále. Míst, kde jsem jezdila a starala se o koníky bylo tolik, že už si ani nevzpomínám. Nejvíce mi utkvěli v paměti 2 místa. Brigádně jsem jezdila v agroturistické stáji Barbados, kde jsem jezdila se zákazníky, účastnila se hobby závodů a Hubertů. Tam jsem se také nejvíce naučila. Dále jsem docházela k panu Smělíkovi na samotu Velichov. Své jezdecké zkušenosti jsem dopilovala na střední škole při vyučovacích hodinách a praxích.
Roky plynuly a já se přestěhovala i se svými koníky do krásné, malé vesničky Řehlovice. Bydlíme zde v rodinném baráčku, kde máme větší zázemí a více možností pro naše koníky. Snažíme se tedy pro koně budovat stále lepší podmínky, aby se tu cítilli co nejlépe! Nyní jsem majitelkou koníka Juráška, Shelyny, Železníka, Coudyho, Šeryny, Adi, Réni, Kessy, Tanga,Derise a Valinku mám v pronájmu na neurčito .

Postupem času jsem si také udělala zkoušky ZZVJ (zkoušky základního výcviku jezdce). V nabídce naší stáje je i výcviku jezdců a proto následovaly i zkoušky ,,Instruktor jezdectví - turistické jízdárny´´. Naplňuje mě hlavně práce s dětmi a proto jsem se zaměřila převážně na výcvik dětí v jezdeckých kroužcích, dětské tábory a víkendové pobyty a děláme i různé dětské akce .smileySamozřejmě u nás probíhají i výcviky dospělých jezdců, začátečníků i pokročilých....

Další informace o firmě Ivana Zecková- stáj Řehlovice

  • IČ : 09792155

Klasifikace a obory firmy Ivana Zecková- stáj Řehlovice

Klíčová slova

  • chov koní

  • farma

  • stáj