TTJ dřevostavby s.r.o.

Boskovice 101

679 01, Boskovice

  • +420 604660177
www.drevnikboskovice.cz

Předmět činnosti firmy TTJ dřevostavby s.r.o.

Firma TTJ dřevostavby s.r.o. vznikla přirozeně jako výsledek spolupráce odborníků na dřevěné stavění v rámci volného sdružení.

Sdružení se jmenovalo ORTHODOXDŘEVO a mottem bylo "Volné sdružení vzájemně se ovlivňujících odborníků na přirozené a úsporné stavění".

Tři členové (Jaroslav Tajovský, ing. arch. Michal Štourač a ing. Stanislav Kučera) spolupracovali na projektech, stavbách, soutěžích i domech do katalogů.

Náš tým se skládá ze zkušených realizátorů dřevěných konstrukcí v čele s Jaroslavem Tajovským, původním povoláním strojní konstruktér, který se dřevěným konstrukcím věnuje od roku 1997.

Realizacemi dřevostaveb a zejména pak nízkoenergetických domů se zabýváme od roku 2006.

Počátkem roku 2012 se z OSVČ stává TTJ dřevostavby s.r.o. a v červnu 2012 je otevřeno centrum a prodejna materiálů pro stavění ze dřeva- "DŘEVNÍK".

Dalším členem je ing. Stanislav Kučera, absolvent stavební fakulty VUT Brno. V roce 1998 dostal do ruky překlad americké knihy o dřevostavbách, navrhl první dřevostavbu a nadšení pro tento způsob stavění jej už neopustilo. V profesním životě pracoval jako jednatel firmy, projektant, OSVČ i zaměstnanec. Vždy se však aktivity točily kolem dřeva. A od dřevostaveb už byl jen krůček k nízkoenergetickým a pasivním stavbám a energetice obecně.

Zakládající členy doplňují zaměstnanci a spolupracující osoby.

Další informace o firmě TTJ dřevostavby s.r.o.

  • IČ : 29353220
  • DIČ : CZ29353220
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • dřevostavby

  • stavební firma

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10