SUPROMA PRODUCTION s.r.o.

Holvekova 99/30

718 00 , Ostrava 18

  • +420 596 628 199
www.suproma.cz

Předmět činnosti firmy SUPROMA PRODUCTION s.r.o.

Společnost SUPROMA Production s.r.o. vznikla v roce 2011. Společnost je vybavena dvěma provozy – tryskárna a lakovna. Tryskárna disponuje ručním tryskacím boxem o rozměrech 7 x 5 x 3,5 m. Tryskací box je dále vybaven mechanickým sběrem abraziva. Lakovna je vybavena mostovým jeřábem o nosnosti 5 tun a možností lakování dílů do délky 16 m.

Metalizace (šopování)
Je velmi účinná metoda pokovování žárovým nástřikem k ochraně oceli a jiných kovů před korozí. Toto pokovení zabraňuje průniku vlhkosti a kyslíku k povrchu kovu a tím zabraňuje vzniku koroze a několikanásobně prodlužuje životnost metalizovaných celků, které jsou pak velmi odolné i v nejhorších atmosférických podmínkách. Pro metalizaci využíváme slitinový drát ZINACOR 850 ( slitina 85% zinku a 15% hliníku ). Žárový nástřik se nanáší v tloušťkách dle požadavků zákazníka.

Tryskání kovovou drtí
Způsob opracování povrchu různých, obvykle tvrdých materiálů jako je například ocel ( ocelové konstrukce a díly ) a dřevo ( dřevěné objekty mobilně např. chaty ), proudem jemných abrazivních částic. Naše společnost SUPROMA Production s.r.o. konkrétně používá jako abrazivo ocelovou drť. Jedná se o závěrečné čištění materiálu před povrchovou úpravou ( např. lakování, žárové zinkování, atd. ). Pro tryskání využíváme metodu stlačeného vzduchu.

Tryskání suchým ledem
Tryskání (čištění) suchým ledem je metodou podstatně šetrnější nejen k materiálům, ale také k životnímu prostředí. V neposlední řadě má multifunkční možnost využití. Počínaje čištěním povrchů opatřených nátěrem způsobem tradičního pískování s tím rozdílem, že nedochází k jeho destrukci. Další alternativa využití je čištění mastných a silně znečištěných povrchů a to i v místech velice špatné dostupnosti. Obrovskou výhodou je sublimace čistícího média v bezprostředním okamžiku po splnění své funkce.

Mokré lakování
Mokré lakování je vynikající možností pro konečnou úpravu montovaných komponentů a produktů, u nichž se požaduje univerzálnější využití a estetické kvality. Může se aplikovat na širokou škálu podkladů, s možností individuální konečné úpravy. Nabízíme také barvu žáruvzdornou, která je vhodná pro využití v podmínkách vysokých teplot. Jako předúpravu lakovaných dílů využíváme tryskání, mechanické čištění a odmašťování. K lakování využíváme vysokotlaké pneumatické a elektrické pumpy – značky GRACO a WAGNER nebo středotlaké nádobkové pistole značky SATA. Používáme nátěrové hmoty od dodavatelů nátěrových hmot, např. HEMPEL, REMBRANDTIN, INUSTRY COATS, ROKO, FEIDAL, INTERNATIONAL, atd. a nanášíme je je v tloušťkách dle projektové dokumentace nebo požadavků zákazníka.

Protipožární nátěry
Protipožární nátěry určené k ochraně ocelových nosných konstrukcí proti působení ohně a sálavého tepla jsou otestované jako systém: základová antikorozní barva - protipožární nátěr - uzavírací nátěr, přičemž uzavírací nátěr zpravidla není podmínkou aplikace.

Protipožární nátěry na ocelové konstrukce tvoří bílý souvislý matný povlak v požadované tloušťce dle předepsané požární odolnosti. Použitím uzavíracího nátěru je ocelová konstrukce chráněna proti působení agresivního prostředí a navíc lze zvolit vhodný barevný odstín.

Další informace o firmě SUPROMA PRODUCTION s.r.o.

  • IČ : 29389011
  • DIČ : CZ29389011

Klíčová slova

  • využití

  • čištění

  • využíváme

  • lakování

  • možností

  • nátěr

  • např

  • konstrukce

  • dle

  • společnost