ELVAL ENERGY s.r.o.

Bendova 1087/12

301 00, Plzeň,ižní Předměstí

  • +420 603 818 097
www.elvalenergy.cz

Předmět činnosti firmy ELVAL ENERGY s.r.o.

ELVAL ENERGY s.r.o. je společnost založená na dlouhodobých zkušenostech a dobrých vztazích jednatele firmy p. Jana Valenty se zákazníky a dodavateli. Firma vznikla v roce 2010 za účelem přinést zákazníkům a firmám maximální servis a pohodlí při realizaci a zařizování nového bydlení nebo při výstavbě technických i průmyslových objektů. Snažíme se zákazníky co nejsrozumitelněji informovat o tom co na ně v brzké době čeká, jednat s nimi o tom jak si své bydlení představují a vyjít jim maximálně vstříc.

Naše firma má velice široké portfolium oborů, které jsme schopni zákazníkům nabídnout. Naším hlavním oborem jsou elektroinstalační práce, které zahrnují bourací práce, položení kabelů, úklid a po naštukování omítek osazení komponent (vypínače, zásuvky, svítidla a různá osvětlovací technika), které si zákazník vybere. Dalším oborem, který nabízíme jsou Elektronické zabezpečovací systémy (EZS). Standardně spolupracujeme s českým výrobcem EZS Jablotron Alarms a.s. , od kterého máme speciálně vyškolené pracovníky, kteří Vám navrhnou EZS přímo na míru, ať už chcete ekonomickou variantu, nebo variantu s maximálním možným zabezpečením. Oborem, který je nepřímo spojený s EZS jsou Kamerové systémy (CCTV). Kamerové systémy CCTV se v dnešní době využívají častěji než dříve a proto se přizpůsobujeme novým nárokům zákazníků. Kamerové systémy Vám navrhneme také na míru, aby jste měli pod kontrolou všechny důležité části vašeho bydlení. U CCTV spolupracujeme se společností Variant plus, spol. s.r.o. Další záležitostí, kterou pro vás zařídíme tak, aby měla i Vaše pojišťovna klid jsou hromosvody. Ty na Váš dům namontujeme dle platných norem a předpisů tak, aby jste byli maximálně chráněni proti úderu blesku. Díky preciznosti našeho personálu jsou naše hromosvody vždy rovné a úhledné, takže nekazíme jakýmsi "ohnutým" drátem Vaše bydlení. Vždyť je to přeci Váš krásný domov.

Speciální kategorií jsou kompletní rekonstrukce bytových i nebytových prostor. Jelikož má naše firma i pracovníky z oboru zednického a vodoinstalatérského, nabízíme i kompletní rekonstrukci na klíč. Stačí pouze aby jste nám sdělili své požadavky a plány a my už se o vše postaráme. Zajistíme demolici, výstavbu nových příček a zdí, instalatérské a kanalizační práce, rekonstrukci elektroinstalace, naštukování omítek, výmalbu, dodání a instalace koupelnových prvků, topných systémů a úklid celého prostoru. Toto vše my zajistíme a vy se po celou dobu rekonstrukce nemusíte o nic starat.

Firma ELVAL ENERGY s.r.o. už má za sebou několik úspěšných zakázek, k nejvýznamnějším patří čtyři bytové domy v lokalitě Plzeň-Křimice, několik rodinných domů v lokalitě Vejprnice a Červený hrádek. Fotogalerii a stručný popis naleznete v záložce Reference v horním menu.

Všechny naše práce probíhají s maximální precizností k dlouhodobé spokojenosti zákazníka. Naším cílem je vždy a na prvním místě spokojený zákazník, protože spokojený zákazník je to nejlepší doporučení. Proto se k našim zákazníkům chováme vždy vstřícně a snažíme se jim nabídnout co nejkvalitnější služby.

Věříme, že naše společnost se bude i nadále rozvíjet a poskytovat zákazníkům více a více služeb pro jejich pohodlí.

Další informace o firmě ELVAL ENERGY s.r.o.

  • IČ : 29112125
  • DIČ : CZ29112125,

Klasifikace a obory firmy ELVAL ENERGY s.r.o.

Klíčová slova

  • stavby

  • stavební činnost

  • rodinné domy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10