Filip Tůma- zámečnictví

Oldřichova 506/14

12800, Praha - Nusle

  • +420 604 107 107
www.zamkari.cz

Předmět činnosti firmy Filip Tůma- zámečnictví

OPRAVY ZÁMKŮ A DVEŘÍ
Žádný rozbitý zámek pro nás není problém! Poradíme si s jakýmikoli dveřmi. Obraťte se na nás v případě opravy zámků a dveří. Používáme ty nejlepší postupy a metody. Pracujeme s kvalitními produkty a vždy profesionálně. Opravujeme všechny druhy zámků a dveří včetně bezpečnostních. Využijte naše zámečnické služby, které jsou k dispozici 24 hodin denně.

VÝMĚNY VLOŽEK
Zasekl se vám zámek? Nefunguje vložka? Potřebujete nutně zámek či vložku vyměnit? Zavolejte si naše zručné zámečníky, kteří jsou pro vás k dispozici 24 hodin denně na lince 604 107 107. Hravě si poradí s jakýmikoli typy zámků a vložek – včetně těch bezpečnostních. Namontují vám jen kvalitní zámky a vložky, které se vyznačují vysokou třídou bezpečnosti.

MONTÁŽE ZÁMKŮ
Máte namontovaný jen obyčejný zámek a je zřejmé, že váš domov nebo firemní budova nejsou dostatečně zabezpečené? Ještě dnes vám namontujeme bezpečnostní zámky, které zvýší míru zabezpečení vaší nemovitosti. Namontujeme vám i další přídavné prvky zabezpečení, jako jsou bezpečnostní vložky, kování – to vše v nejvyšší kvalitě a za skvělou cenu.

ZABEZPEČENÍ OBJEKTŮ
Potřebujete zvýšit bezpečnost vašeho domu, chalupy, kanceláře, skladu nebo jiného objektu? Volejte naše proškolené zámečníky. Pracujeme jen s kvalitními zabezpečovacími systémy a produkty. Namontujeme vám bezpečnostní zámky, dveře, vložky a další prvky. Ještě dnes může být vaše nemovitost kvalitně zabezpečena a chráněna proti vloupání. Volejte 604 107 107.

ZABOUCHNUTÉ DVEŘE
Zabouchli jste si dveře a nyní před nimi bezradně stojíte? Jak je otevřete? Volejte zámečnickou pohotovost, která je k dispozici 24 hodin denně. Zkušení zámečníci vám přijedou otevřít zabouchnuté dveře kamkoli v ČR. Otevíráme jakékoli typy dveří i zámků (včetně bezpečnostních). Přijedeme rychle a problém se zabouchnutými dveřmi co nejdříve vyřešíme.

ZAMČENÉ DVEŘE
Nepříjemné. Vaše dveře jsou zamčené. Klíče nemáte a nyní nevíte, jak se dostat dovnitř. Volejte ihned naši zámečnickou pohotovost na horké lince 604 107 107. Naši zruční zámečníci za vámi neprodleně přijedou a se zamčenými dveřmi si rychle poradí. Zamčené dveře otvíráme po celé České republice. Pracujeme přesně a bez zbytečného poničení vašich dveří.

OTEVÍRÁNÍ AUT
Zamčené auto. Klíče zůstaly vevnitř nebo jste je ztratili. I tuto nepříjemnou situaci vyřeší naši zámečníci. Přijedou, co nejdříve to bude možné a dveře vašeho vozu profesionálně otevřou. Otevíráme auta všech druhů a značek. Dbáme na to, abychom váš vůz při otevírání dveří nepoškodili. Jsme k dispozici 24 hodin denně a kontaktovat nás můžete z jakékoli části České republiky.

POHOTOVOSTNÍ OPRAVY
Nutně potřebujete vyřešit problém s vaším zámkem nebo dveřmi? Nefungují klíče? Zasekl se klíč? Poškodil se zámek? Vykradli vás a zničili vaše dveře? Neváhejte a obraťte se na naši zámečnickou pohotovost. Volejte kdykoli na horkou linku 604 107 107. Naši zkušení zámečníci si poradí s jakýmkoli problémem, který se týká oprav dveří, zámků i jejich montáže.

Další informace o firmě Filip Tůma- zámečnictví

  • IČ : 87595672

Klasifikace a obory firmy Filip Tůma- zámečnictví

Klíčová slova

  • zámečnictví

  • zámek

  • zámečnictví praha

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10