SOSNONSTOP s.r.o.

Rybná 716/24

110 00, Praha - Staré Město

  • +420 776 422 227
sosnonstop.cz

Předmět činnosti firmy SOSNONSTOP s.r.o.

Otevření dveří
Ztratili jste nebo zapomněli klíče, šli jste ven vysypat koš nebo vyvenčit mazlíčka a zabouchli jste si dveře? Nevadí, naši zkušení zámečníci vám během několika minut otevřou bez poškození zabouchnuté dveře. Naše služba funguje NON-STOP, můžete se na nás obrátit kdykoliv, dojezd technika trvá v průměru cca 20-40 min., záleží vždy na vytíženosti technika a také na dopravní situaci v Praze a okolí. Náš dispečink přijímá objednávky nepřetržitě 24 hodin denně. V případě nutnosti můžete také objednat opravy, výměny zámků, výměny vložek či bezpečnostního kování.

Otevření aut
V životě se může stát cokoliv… Vystoupili jste z auta a klíče zůstaly uvnitř, auto se zamklo a máte vybité baterie u dálkového ovladače nebo jste si nechali svítit světla přes noc a máte vybitou aku baterii… Náš technik poradí s každým vaším problémem. Častým problémem u nových aut je samozamykání auta s blokací veškerých zámků, jindy se něco porouchá v elektronice, auto neposlouchá svého majitele a vy se nemůžete dostat do auta. Jaké máte možností?

Otevření trezoru
Může se stát, že máte vaše cennosti, peníze, doklady, šperky nebo i zbraně zamčené bezpečně v trezoru, do kterého jste si je sami uložili. Na tom není nic špatného, právě naopak.

Montáž a výměna zámků a kování
Na českém trhu v současné době existuje celá řada výrobců dveří a zámků. U každého výrobce se zámky liší odolností, bezpečností a kvalitou, a proto není pro laika jednoduché vybrat konkrétní zámek, vložku nebo kování přesně podle svých představ.

POBOČKY
Valdovská 984
Praha 9
190 16

Želivského 313
Český Brod
282 01

Pod lesem 156
Lysá nad Labem

Další informace o firmě SOSNONSTOP s.r.o.

  • IČ : 05649293

Klíčová slova

  • zámečnictví

  • výměna zámků

  • kování

  • otevření auta

  • otevření bytu

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10