PHILIPP SPORTOVNÍ TRÁVNÍKY s.r.o.

Habartická 497/54

190 00, Praha 9

  • +420 776 108 013
www.travniky.cz

Předmět činnosti firmy PHILIPP SPORTOVNÍ TRÁVNÍKY s.r.o.

Od počátku devadesátých let se zabýváme kompletní výstavbou, údržbou a rekonstrukcí fotbalových hřišť - přírodních i s umělými trávníky 3. generace. Realizovali jsme řadu prvoligových stadionů, ale i fotbalových hřišť pro veškeré nižší soutěže. Pro sportovní kluby, obce i školy jsme vybudovali řadu sportovních ploch, např. multifunkčních hřišť, školních areálů, tenisových kurtů, hřišť na volejbal a beach volejbal. Rovněž zajišťujeme sportovní vybavení (branky, střídačky atd.) a provádíme úpravu bezprostředního okolí (dlažba, osvětlení, zábrany, světelné tabule atd.).

Od roku 1997 jsme realizovali od závlahy po výsev spoustu golfových hřišť.

Dále instalujeme automatické zavlažovací systémy – fotbalová hřiště, soukromé zahrady, golfové a sportovní areály.

Patříme k předním firmám v České republice, které vlastní velice speciální a přesné stroje pro výstavbu a rekonstrukci sportovních a golfových ploch. Spolupracujeme s významnými odborníky a dodavateli ze zahraničí – především z Anglie, Francie a Nizozemí.

Jsme členy evropské organizace ESTO, která je sdružením založeným na zajištění kvality umělých trávníků, navázala úzkou spolupráci s UEFA při prosazování kvality, bezpečnosti a hratelnosti těchto povrchů.

Jsme zakládajícími členy organizace Asociace zhotovitelů fotbalových hřišť s umělými povrchy při ESTO.

Jsme členy profesního sdružení IOG (The Institute of Groundsmanship) podporující úlohu oboru Groundsmanship v oblasti ošetřování a zdokonalování jakéhokoliv typu povrchu sportovišť a rekreačních ploch.

Spolupracujeme také s významnými dodavateli a odborníky z tuzemska i ze zahraničí:

Premier Pitches – významná anglická společnost zabývající se instalací a rekonstrukcí prvoligových hřišť s přírodním trávníkem, se kterou spolupracujeme v oblasti konzultací.
FieldTurf – jsme držiteli zastoupení této firmy pro Českou republiku. Jedná se o jednoho z největších výrobců prvotřídních umělých trávníků ve světě.
Eurosport Turfa Mansfiels Sand & Fibresand – dodavatelé revoluční technologie Fibresand, kterou používá více než 50 % fotbalových klubů v Premier League a jako první byla použita na stadionu SK SIGMA Olomouc.
Campey Turf Care Systems – dodavatel některých našich důležitých strojů na údržbu.
TORO – výrobce automatických závlahových systémů, které využívají moderní výpočetní techniku.
Royal Barenbrug Group – dodavatel kvalitního osiva.

Další informace o firmě PHILIPP SPORTOVNÍ TRÁVNÍKY s.r.o.

  • IČ : 08658374

Klíčová slova

  • trávníky

  • sportovní trávníky

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10