SEDING s.r.o.

Víta Nejedlého 646

295 01 , Mnichovo Hradiště

  • +420 732 717 403

Předmět činnosti firmy SEDING s.r.o.

Společnost SEDING s.r.o. se během své působnosti na českém trhu zaměřila na stavební činnost, která se specializuje na výstavbu rodinných domů, přestavbu domů a bytů, rekonstrukce bytových a nebytových prostor.

Ze stavebnictví nabízíme kompletní dodávku staveb, zemní práce, výstavbu rodinných domů, zednické práce, zateplení fasád. Provádíme montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy.

Zabýváme se inženýrskou činností, zajišťujeme kompletní servis investorům i dodavatelům staveb v přípravné fázi, v rámci realizace a při kolaudaci stavebních projektů.

Nabízíme kvalitně provedená díla, což spočívá v dodržování technologií zpracování materiálů, dodržováním certifikovaných systémů a absolvováním školení u výrobců pro správné použití technologií. Nabízíme profesionální přístup k zákazníkovi a odborné vedení stavby.

Realizujeme zakázky převážně ve Středočeském kraji a podle rozsahu prací i na celém území ČR.

Základním cílem firmy je odpovědný přístup k našim zákazníkům. Nabízíme vždy kvalitní, přesné a zodpovědné provedení práce, dodržení smluvních termínů a v neposlední řadě individuální kalkulaci ceny. Samozřejmostí jsou záruky na poskytované služby. Kvalita a přesnost mluví za nás.

Další informace o firmě SEDING s.r.o.

  • IČ : 03806839
  • DIČ : CZ03806839

Klíčová slova

  • stavby

  • stavební firma

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10