SUCHOMEL NEW s.r.o.

V Lukách 1407

562 01, Ústí nad Orlicí

  • +420 724 154 389

Předmět činnosti firmy SUCHOMEL NEW s.r.o.

Firma SUCHOMEL NEW s.r.o. je autorizovaným servisem vozů NISSAN od roku 1999.Jste-li majitelem vozu NISSAN, firma SUCHOMEL NEW s.r.o. s dlouholetou tradicí je Vám plně k dispozici. Vybavení autoservisu je velice moderní a proto jsme schopni provádět veškeré práce potřebné pro Váš vůz NISSAN za velmi výhodné ceny a v co nejkratších termínech. SUCHOMEL NEW s.r.o. má proto oblibu u mnoha zákazníků i z velmi vzdálených míst, kterým provádí opravy po předešlé objednávce na počkání. Okamžitý servis platí i v případě pneuservisu a výměny oleje. Tým proškolených a zkušených mechaniků zajišťuje kompletní servisní služby, včetně měření emisí, válcové zkušebny brzd a test tlumičů, dále zajišťujeme kompletní karosářské opravy, montáže elektropříslušenství a navigačních systémů. Vyškolení technici provádějí montáže zabezpečovacích systémů a též nezávislých přídavných topení.

Firma SUCHOMEL NEW s.r.o. je autorizovaným servisem vozů SsangYong, SAAB a NISSAN, nabízí prodej voz SsangYong, SAAB a NISSAN, jak za hotové tak i na leasing a proto, jste-li majitelem vozu SsangYong, SAAB nebo NISSAN, SUCHOMEL NEW s.r.o. je Vám plně k dispozici. Vybavení autoservisu je velice moderní a proto jsme schopni provádět veškeré práce potřebné pro Váš vůz SsangYong, SAAB a NISSAN za velmi výhodné ceny a v co nejkratších termínech. SUCHOMEL NEW s.r.o. má proto oblibu u mnoha zákazníků i z velmi vzdálených míst, kterým provádí opravy po předešlé objednávce na počkání. Okamžitý servis platí i v případě pneuservisu a výměny oleje. Nabízí motorové oleje Castrol. V nabídce pneumatik si můžete vybrat ze značek Barum, Michelin, GoodYear atd.

Firma SUCHOMEL NEW Ústí nad Orlicí je autorizovaným prodejcem a servisem vozů SsangYong. Nabízíme prodej a opravu vozů SsangYong, jak za hotové tak i na úvěr a leasing a proto, jste-li majitelem vozu SsangYong, SUCHOMEL NEW s.r.o. je Vám plně k dispozici. Vybavení autoservisu je velice moderní a proto jsme schopni provádět veškeré práce potřebné pro Váš vůz SsangYong za velmi výhodné ceny a v co nejkratších termínech. SUCHOMEL NEW s.r.o. má proto oblibu u mnoha zákazníků i z velmi vzdálených míst, kterým provádí opravy po předešlé objednávce na počkání. Okamžitý servis platí i v případě pneuservisu a výměny oleje. Nabízí motorové oleje Castrol. V nabídce pneumatik si můžete vybrat ze značek Michelin, Hankook, Nokian, Barum, GoodYear atd



Další informace o firmě SUCHOMEL NEW s.r.o.

  • IČ : 06059112
  • DIČ : CZ06059112

Klíčová slova

  • prodejce automobilů

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10